طرز تهیه آش کلم خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش کلم

طرز تهیه آش کلم

آش کلم یکی از آش های خوشمزه و کم کالری ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کلم در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس و لپه۶۰ گرم از هر کدام
کشک۲۰۰ گرم
بلغور گندم۱۰۰ گرم
کلم قمری۲ عدد متوسط
عصاره قلم یا آب‏ گوشتیک پیمانه
آب۵ پیمانه
گوشت قیمه ای۱۵۰ گرم
پیاز داغ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
سیر۳ حبه
نعناع داغبه مقدار لازم

طرز تهیه آش کلم

مرحله اول

برای تهیه آش کلم ابتدا باید کلم ها را شسته و به شکلی مثلثی یا مکعبی خرد کنید.سپس یک تابه روی اجاق قرار دهید و درون آن روغن بریزید و کلم ها را تفت دهید تا بوی بد آنها گرفته شود.

مرحله دوم

حبوبات را بهتر است شب قبل از پختن آش در خیسانده باشید تا نفخ آنها گرفته شود را به همراه بلغور شسته و عصاره قلم در یک قابلمه بریزید و آب جوش را هم به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

زیر اجاق را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و وقتی که به جوش آمد کلم را اضافه کنید و زیر شعله را ملایم کنید.گوشت قیمه ای را با فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و به آش اضافه کنید.

مرحله چهارم

اجازه دهید تا آش کاملا جا بیفتد و زمانی که مواد آش کاملا پخت باید نیمی از پیاز داغ را با سیر تفت دهید و نیمی از کشک را نیز به آش اضافه کنید و اجازه دهدی تا آش ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

مرحله پنجم

یکی از نکاتی که در مورد آش کلم و آش های این چنینی باید در نظر بگیرید این است که مواد این آش باید به سختی قابل مشاهده باشند و به اصطلاح باید کاملا پخته و له شده باشند.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه باید آش را از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه کمی خنک شد با نعناع داغ و کشک و چند تکه قیمه و تعدادی کلم قمری و پیاز داغ تزیین نموده و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 25 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.