طرز تهیه آش عدس ساده خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه آش عدس
آش عدس یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع آش هاست که توصیه می شود حتما در سبد غذایی خانواده خود قرار دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش عدس در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی آش | ۴۰۰ گرم |
عدس | ۳۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رشته آش | ۱۵۰ گرم |
روغن و زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش عدس
مرحله اول
برای تهیه آش عدس ابتدا باید عدس را بشویید و چند ساعت در آب بخیسانید و چند بار هم آب آن را عوض کنید.با این کار هم نفخ حاصل از خوردن عدس از بین می رود و هم عدس زودتر می پزد.
مرحله دوم
در این مرحله باید پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.یک قابلمه مناسب بردارید و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و وقتی روغن داغ شد درون آن پیاز را تفت دهید.
مرحله سوم
وقتی که پیاز را کمی تفت دادید و به اصطلاح نرم شد وقت آن است که ادویه ها شامل فلفل سیاه و نمک و زردوچبه را به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و باز هم کمی را با هم تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله وقت آن است که عدس را آبکش کنید و به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.بهتر است که درب قابلمه در این مرحله بسته باشد تا عدس ها به مدت یک ساعت حرارت ببینند و کاملا پخته شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله سبزی آشی را شسته و خرد کنید و چند دقیقه هم بزنید و یک لیوان آب جوشیده نیز به آش اضافه کنید.درب قابلمه را ببندید و ۴۰ دقیقه وقت دهید تا آش عدس شما روی حرارت ملایم باشد.
مرحله ششم
در این مرحله باید رشته آشی را اضافه کنید و بسته به شلی و سفتی آش نیم تا یک لیوان آب جوشیده اضافه کنید.اگر آش ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم باشد کاملا جا می افتد و آماده سرو کردن خواهد بود.
- منبع : m.moghadam277