طرز تهیه آش عدس ساده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش عدس

طرز تهیه آش عدس ساده طرز تهیه آش عدس با برنج طرز تهیه آش عدس برای سرماخوردگی طرز تهیه آش عدس با رشته طرز تهیه آش عدس نواب ابراهیمی طرز تهیه آش عدس بدون برنج طرز تهیه آش ساده و سریع طرز تهیه آش عدس با گوشت

آش عدس یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع آش هاست که توصیه می شود حتما در سبد غذایی خانواده خود قرار دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش عدس در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی آش۴۰۰ گرم
عدس۳۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رشته آش۱۵۰ گرم
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش عدس

مرحله اول

برای تهیه آش عدس ابتدا باید عدس را بشویید و چند ساعت در آب بخیسانید و چند بار هم آب آن را عوض کنید.با این کار هم نفخ حاصل از خوردن عدس از بین می رود و هم عدس زودتر می پزد.

مرحله دوم

در این مرحله باید پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.یک قابلمه مناسب بردارید و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و وقتی روغن داغ شد درون آن پیاز را تفت دهید.

مرحله سوم

وقتی که پیاز را کمی تفت دادید و به اصطلاح نرم شد وقت آن است که ادویه ها شامل فلفل سیاه و نمک و زردوچبه را به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و باز هم کمی را با هم تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله وقت آن است که عدس را آبکش کنید و به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.بهتر است که درب قابلمه در این مرحله بسته باشد تا عدس ها به مدت یک ساعت حرارت ببینند و کاملا پخته شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزی آشی را شسته و خرد کنید و چند دقیقه هم بزنید و یک لیوان آب جوشیده نیز به آش اضافه کنید.درب قابلمه را ببندید و ۴۰ دقیقه وقت دهید تا آش عدس شما روی حرارت ملایم باشد.

مرحله ششم

در این مرحله باید رشته آشی را اضافه کنید و بسته به شلی و سفتی آش نیم تا یک لیوان آب جوشیده اضافه کنید.اگر آش ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم باشد کاملا جا می افتد و آماده سرو کردن خواهد بود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 23 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.