طرز تهیه آش شوربا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش شوربا

طرز تهیه آش شوربا شیرازی طرز تهیه آش شوربا یزدی طرز تهیه شوربا برای سرماخوردگی طرز تهیه آش شوربا با لپه طرز تهیه آش شوربا اصفهانی آش شوربا با اسفناج طرز تهیه آش شوربا با مرغ طرز تهیه شوربا ساده

آش شوربا یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در یزد و اصفهان و شیراز پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شوربا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۶۰۰ گرم
ماش۱ پیمانه
شلغم۲ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
برنج نیم دانهنصف پیمانه
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش شوربا

مرحله اول

برای تهیه آش شوربا ابتدا باید پیازی را خرد کنید ، سپس تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود ، سپس پیاز را درون تابه بریزید و با گوشت چرخ کرده خوب تفت دهید.

مرحله دوم

مدت زمان تقت دادن پیاز و گوشت حدود ده دقیقه است ، بعد از ده دقیقه خامی پیاز گرفته می شود و رنگ گوشت هم تغییر می کند.سپس ادویه ها را اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله باید زیر اجاق را کم کنید و مواد را آرام آرام به هم بزنید تا خوب تفت داده شوند ، سپس دو لیتر آب جوش به مواد اضافه کنید.توجه کنید که اگر آب جوش نباشد کیفیت آش شما کم می شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ماش را به خوبی بشویید.اگر ماش را چند ساعت در آب بخیسانید و آب آن را عوض کنید باعث می شود که نفخ آن از بین برود.برنج را هم بشویید و یک ساعتی در آب بخیسانید و برنج و ماش را به سایر مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله باید اسفناج ها را به خوبی شسته و خرد کنید و در آخر به سایر مواد اضافه کنید و زیر اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا آش شما کم کم جا بیفتد.دلیل آخر اضافه کردن اسفناج این است که زود پخته می شود.

مرحله ششم

در این مرحله باید ۳۰ دقیقه قبل از سرو آش شوربا ، شلغم را پوست گرفته و به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و به آش اضافه کنید و صبر کنید تا در آش پخته شود.سپس در ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 22 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.