طرز تهیه آش شوربا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش شوربا
آش شوربا یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در یزد و اصفهان و شیراز پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شوربا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۶۰۰ گرم |
ماش | ۱ پیمانه |
شلغم | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
برنج نیم دانه | نصف پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش شوربا
مرحله اول
برای تهیه آش شوربا ابتدا باید پیازی را خرد کنید ، سپس تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود ، سپس پیاز را درون تابه بریزید و با گوشت چرخ کرده خوب تفت دهید.
مرحله دوم
مدت زمان تقت دادن پیاز و گوشت حدود ده دقیقه است ، بعد از ده دقیقه خامی پیاز گرفته می شود و رنگ گوشت هم تغییر می کند.سپس ادویه ها را اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.
مرحله سوم
در این مرحله باید زیر اجاق را کم کنید و مواد را آرام آرام به هم بزنید تا خوب تفت داده شوند ، سپس دو لیتر آب جوش به مواد اضافه کنید.توجه کنید که اگر آب جوش نباشد کیفیت آش شما کم می شود.
مرحله چهارم
در این مرحله ماش را به خوبی بشویید.اگر ماش را چند ساعت در آب بخیسانید و آب آن را عوض کنید باعث می شود که نفخ آن از بین برود.برنج را هم بشویید و یک ساعتی در آب بخیسانید و برنج و ماش را به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید اسفناج ها را به خوبی شسته و خرد کنید و در آخر به سایر مواد اضافه کنید و زیر اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا آش شما کم کم جا بیفتد.دلیل آخر اضافه کردن اسفناج این است که زود پخته می شود.
مرحله ششم
در این مرحله باید ۳۰ دقیقه قبل از سرو آش شوربا ، شلغم را پوست گرفته و به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و به آش اضافه کنید و صبر کنید تا در آش پخته شود.سپس در ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید.
- منبع : aram.bigdeli