طرز تهیه آش گوجه سبز خوشمزه و مخصوص بدون گوشت

طرز تهیه آش گوجه سبز خوشمزه و مخصوص بدون گوشت

طرز تهیه آش گوجه سبز یکی از آش های خوشمزه و فصلی که در بهار و تابستان می توانید درست کنید آش آلو …

طرز تهیه عدس پلو رستورانی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه عدس پلو رستورانی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه عدس پلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی عدس پلو است که می توانید به صورت ساده یا مجلسی آماده …

طرز تهیه پلو سفید ساده خوشمزه  با برنج ایرانی برای انواع خورشت ها

طرز تهیه پلو سفید ساده خوشمزه با برنج ایرانی برای انواع خورشت ها

طرز تهیه پلو سفید کنار هر خوراک خوشمزه و خورش قورمه سبزی و قیمه ای یک پلو خوشمزه دیده می شود این غذا …

طرز تهیه آش شلغم

طرز تهیه آش شلغم

آش شلغم یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در یزد و شیراز و قزوین پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شلغم در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شلغم۵۰۰ گرم
برنج۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
لپه۵۰ گرم
پیاز۲ عدد
نعناع داغ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغن و پیاز داغبه مقدار لازم

طرز تهیه آش شلغم

 

مرحله اول

برای تهیه آش شلغم ابتدا باید شلغم ها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید و به شکل نگینی خرد کنید.یکسان بودن اندازه شلغم خیلی به زیبایی و تزیین آش شما در انتها کمک می کند.

مرحله دوم

در این مرحله باید پیاز را داخل یک ظرف مناسب رنده کرده و به آن گوشت و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید و از گوشت اندازه یک گردوی کوچک بردارید و بین دو دست خود به شکل کوفته در بیاورید.

مرحله سوم

در این مرحله باید یک تابه مناسب انتخاب کنید و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید ، وقتی که روغن داغ شد باید کوفته هایی را که در مرحله قبل درست کردید را به به خوبی سرخ کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله لپه ها را شسته و به همراه ۵ پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا یک ربع ساعت حرارت ببیند.توجه داشته باشید که خیساندن لپه ها قبل از پختن هم نفخ آن را می گیرد و هم سریع تر پخته می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله باید برنج و شلغم را به سایر مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا با هم بپزند.وقتی که مطمئن شدید که مواد پخته اند باید کوفته ریزهایی که از قبل درست کرده بودید را به آش اضافه کنید.

مرحله ششم

آش باید روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد.بهتر است که زیر آش شما حرارت ملایم باشد.نمک آش را تنظیم کنید و بعد از کمی سرد شدن در ظرف مناسبی بریزید و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین نمایید و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 21 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.