طرز تهیه کتلت جنوبی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت جنوبی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت جنوبی کتلت جنوبی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که می تواند یک سورپرایز ویژه برای دوست داران غذاهای …

طرز تهیه سالاد جامبو شلز خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد جامبو شلز خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد جامبو شلز سالاد جامبوشلز یکی از سالاد های خاص و مجلسی است که علاوه بر ظاهر زیبا دارای طعم خوبی هم …

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا سفید سالاد لوبیا سفید یک سالاد بسیار خوشمزه و دلپذیر است که سرشار از پروتئین است و به خصوص برای …

طرز تهیه آش سبزی

طرز تهیه آش سبزی طرز تهیه آش سبزی تهران، استان تهران طرز تهیه آش سبزی ساده طرز تهیه آش سبزی نذری طرز تهیه آش سبزی بدون گوشت طرز تهیه آش سبزی استان فارس طرز تهیه آش سبزی ایرانی طرز تهیه آش سبزی بوشهری طرز تهیه آش سبزی کازرونی

آش سبزی از جمله آش های خوشمزه و محلی است که متعلق به استان فارس و شهر شیراز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش سبزی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت۵۰۰ گرم
برنج نیم دانه۳ پیمانه
تره۱ پیمانه
ترخون۱۰۰ گرم
لوبیا سفید۱ پیمانه
عدس۱ پیمانه
نخود۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه آش سبزی

مرحله اول

برای تهیه آش سبزی شیرازی ابدا باید یک قابلمه بزرگ بردارید و درون آن روغن بریزید و گوشت و پیاز خرد شده را خوب تفت دهید.وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد باید مقداری آب و زرد چوبه و پودر دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارات میلایم بپزند.

مرحله دوم

وقتی که گوشت پخته شد با آن را ریش ریش کنید. یک قابلمه بردارید و چند لیوان آب درون آن بریزید و برنج نیم دانه خیس شده از شب قبل را با تره درون آن بریزید و نصف ترخون و نمک و فلفل را بریزید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد و شل مانند شله زرد شود.باز بودن در قابلمه سبب می شود که رنگ آن تیره نشود.

مرحله سوم

حبوبات را که از شب قبل خیسانده اید را در قابلمه های جداگانه بپزید.توجه داشته باشید که اگز آب عدس تیره شد باید در طول پخت عدس چند بار آب ان را عوض کنید تا رنگ آش شما را تیره نکند.

مرحله چهارم

در این مرحله باید تمام موادی را که از قبل تهیه کرد مانند حبوبات پخته شده و گوشت ریش ریش را به برنج و سبزی اضافه کنید و آب برنج و حبوبات را صاف کرده و به آش اضافه کنید.زدن مواد با مبکسر در این مرحله به یکسان شدن مواد آش کمک می کند.

مرحله پنجم

نیمی از ترخون را که باقی مانده است را در تابه ای که روغن درون ان ریخته اید خوب تفت دهید و به سایر مواد آش اضافه کنید.در این مرحله باید حرارت را کم کنید تا آش شما کم کم جا بیفتد.

مرحله ششم

بعد از گذشت دو ساعت آش شما غلیظ و کش دار می شود.سعی کنید هر ده دقیقه یک بار آش را هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از طی شدن این زمان آش شما اماده است و می توانید با پیاز داغ تزیین نمایید و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.