طرز تهیه آش ساده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش ساده
آش ساده رشته یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ساده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا چیتی | ۱ پیمانه |
نخود | یک پیمانه |
عدس | یک و نیم پیمانه |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آب قلم یا گوشت | ۴ یا ۵ لیوان |
سیر رنده شده | ۶ الی ۷ حبه |
سبزی آشی | ۴ الی ۵ پیمانه |
زردچوبه و نعناع | یک قاشق غذاخوری از هر کدام |
کشک و پیاز داغ و نعناع داغ | به مقدار دلخواه |
غنچه گل محمدی | دلخواه برای تزیین |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
رشته آشی | نصف بسته |
طرز تهیه آش ساده
مرحله اول
برای تهیه آش ساده رشته اولین قدم ، شستن حبوبات و خیساندن در آب یک شب قبل از پخت آش می باشد.اگر چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید باعث می شود که کاملا نفخ حبوبات از بین رود.
مرحله دوم
نخود و لوبیا را با هم بپزید و سپس عدس را با آب پخته به آنها اضافه کنید.سپس پیاز خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا در روغن زیاد به خوبی سرخ شود.
مرحله سوم
حالا باید زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید و بعد از آن نعناع را به آن اضافه کنید و باز هم کمی تفت دهید و بعد از ان آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید و این سس را کنار بگذارید.
مرحله چهارم
حالا وقت آن است که آب قلم یا گوشت را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت سبزی را اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی بپزد.حالا باید سس را با کمی آش رقیق کنید و به آش اصلی اضافه کنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد باید رشته را اضافه کنید تا کامل بپزد و لعابدار شود. در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کرده و خالا وقت آن است که شعله را خاموش کنید.چرا که روی حرارت ماندن مزه سیر را عوض می کند.
مرحله ششم
بعد از آن که آش کمی از حرارت افتاد می توانید کشک را اضافه کرده و دقت کنید تا آش داغ است کشک را اضافه نکنید. حالا می توانید با پیاز داغ و غنچه گل محمدی آش خود را تزیین کنید.
- منبع : fafa.unique