طرز تهیه آش پیازچه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش پیازچه
آش پیازچه یکی از خوشمزه ترین آش های محلی است که بسیار ارزان و به صرفه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش پیازچه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیازچه | ۲۰۰ گرم |
آب مرغ | ۱ لیوان |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
جو پرک | یک و نیم پیمانه |
هویج | ۲ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
خامه | ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و آبلیمو | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه آش پیازچه
مرحله اول
برای تهیه آش پیازچه ابتدا باید جو را به همراه آب مرغ روی حرارت مناسب و ملایم بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا کم کم جو شما به جوش بیاید و پخته شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید هویج ها را بشویید و پوست بگیرید و خرد کرده یا به صورت درشت رنده کنید و به قابلمه جو در حال جوشیدن اضافه کنید.حدود یک ساعت زمان لازم است تا هویج ها خوب پخته شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید قارچ و پیازچه را خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به آش خود اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.معمولا گذاشتن در قابلمه در این مرحله به سرعت پخت غذای شما کمک می کند.
مرحله چهارم
وقتی آش پیازچه شما کاملا جا افتاد شیر را به آن اضافه کنید و فرصت دهید تا شیر جوش بیاید و بعد از ۵ دقیقه زیرش را خاموش کنید.توجه کنید که زیاد ماندن شیر در معرض حرارت کیفیت غذای شما را کم می کند.
مرحله پنجم
در این مرحله باید مقداری از آب آش پیازچه خود را جدا کنید و با سه قاشق غذاخوری خامه ای که از قبل تهیه کرده اید ترکیب کنید و خوب مواد را به هم بزنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
مرحله ششم
تقریبا غذای شما آماده شده است ، هنگام سرو این آش می توانید از آبلیمو برای خوش طعم تر شدن استفاده کنید ، البته این کاملا به مزاج و سلیقه شما ربط دارد و به دلخواه شما می باشد.
- منبع : ghazaterapy