طرز تهیه آش جو ساده و خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش جو

آش جو یکی از آش های خوشمزه ایرانی است که بعد از آش رشته معروف ترین آش ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش جو در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جو۱ پیمانه
برنجنصف پیمانه
لوبیا چیتی و نخود۱ پیمانه از هر کدام
سیر داغیک چهارم پیمانه
کشک۲ پیمانه
پیاز داغ۲ پیمانه
سبزی آش۵۰۰ گرم
نعناع داغ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه آش جو

 

مرحله اول

برای تهیه آش جو مجلسی ابتدا برنج را بشویید و برای دو ساعت در آب بخیسانید.جو را نیز بشویید و خیس کنید و یک بار با چرخ گوشت ، چرخ کنید.حبوبات هم باید ۲۴ ساعت قبل در آب خیسانده و چند بار آب آنها گرفته شود.حبوبات را در آب بپزید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

یک قابلمه بزرگ بردارید به قدری که گنجایش همه مواد به علاوه آب را داشته باشد ، برنج و جو در آن ریخته و آب درون قابلمه بریزید تا پخته شوند.بعد از پختن برنج و جو باید حبوبات را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم

یک تابه بردارید و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و زردچوبه و نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ را در تابه بریزید و خوب تفت دهید و وقتی که کمی سرخ شد به قابلمه اصلی اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید به آب آش خود دقت کنید که کم نباشد ، اگر کم بود باید آب جوشیده و یا آب گوشت را به آن اضافه کنید.سپس سبزی آش را اضافه کنید و خوب مواد را به هم بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله باید کشک را نیز به آش جو خود اضافه کنید و خوب آش را به هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند ، آش شما باید حدود ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۴۵ دقیقه باید نمک و فلفل آش خود را اندازه بگیرید و تنظیم کنید.بعد از کمی سرد شدن آش را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ و کشک تزیین نمایید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 15 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.