طرز تهیه آش پشت پا خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه آش پشت پا
آش پشت پا یکی از آش های سنتی ایرانی است که بعد از مسافرت رفتن و یا رفتن به سربازی پشت سر مسافر پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش پشت پا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا چیتی | ۱ پیمانه |
عدس | یک و نیم پیمانه |
نخود | یک پیمانه |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
رشته آشی | نصف بسته |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
آب قلم یا گوشت | ۴ یا ۵ لیوان |
سیر رنده شده | ۶ الی ۷ حبه |
سبزی آشی | ۴ الی ۵ پیمانه |
زردچوبه و نعناع | یک قاشق غذاخوری از هر کدام |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کشک و پیاز داغ و نعناع داغ | به مقدار دلخواه |
غنچه گل محمدی | دلخواه برای تزیین |
طرز تهیه آش پشت پا
مرحله اول
برای تهیه آش پشت پا اولین قدم، شستن حبوبات و خیساندن در آب یک شب قبل از پخت آش می باشد.اگر چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید باعث می شود که کاملا نفخ حبوبات از بین رود.
مرحله دوم
نخود و لوبیا را با هم پخته و سپس عدس را با آب پخته به آنها اضافه کنید.سپس پیاز خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا در روغن زیاد به خوبی سرخ شود.
مرحله سوم
حالا باید زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و یک دقیقه تفت داده و بعد از آن نعناع را به آن اضافه کنید و باز هم کمی تفت دهید و بعد از ان آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید و این سس را کنار بگذارید.
مرحله چهارم
حالا وقت آن است که آب قلم یا گوشت را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت سبزی را اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی بپزد.حالا باید سس را با کمی آش رقیق کنید و به آش اصلی اضافه کنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد باید رشته را اضافه کنید تا کامل بپزد و لعابدار شود. در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کرده و خالا وقت آن است که شعله را خاموش کنید.چرا که روی حرارت ماندن مزه سیر را عوض می کند.
مرحله ششم
بعد از آن که آش کمی از حرارت افتاد می توانید کشک را اضافه کرده و دقت کنید تا آش داغ است کشک را اضافه نکنید. معمولا این اش به طریق مختلف تزیین می شود که پیشنهاد ما پیاز داغ و غنچه گل محمدی است.
- منبع : pari_bsd