طرز تهیه آش بلغور گندم بدون گوشت و ساده

طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه آش بلغور طرز تهیه آش بلغور گندم بدون سبزی طرز تهیه آش بلغور ساده طرز تهیه آش بلغور و عدس آش بلغور برای 100 نفر طرز تهیه آش بلغور تبریز طرز تهیه آش بلغور جو طرز تهیه آش بلغور بدون گوشت آش بلغور برای ۲۰ نفر

آش بلغور یکی از خوشمزه ترین آش های محلی است که با گوشت و بدون گوشت پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بلغور در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم خیس خورده۳ پیمانه
نخود؛ لوبیا چیتی، عدس۳ پیمانه
اسفناج ساطوری۱ کیلوگرم
پیاز داغ۵-۶ قاشق غذاخوری
روغن و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه آش بلغور

 

مرحله اول

برای تهیه آش بلغور باید بلغور گندم را با حدود ۱۰ پیمانه آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به مدت دو ساعت پخته شود و نرم شده و لعاب بیندازد.سعی کنید یک ربع به یک ربع آن را هم بزنید تا ته نگیرد و در صورت کم بودن آب ، کمی آب جوش اضافه کنید.

مرحله دوم

نخود و لوبیا را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود و با ۵ لیوان آب در قابلمه ریخته و دو ساعت روی حرارت قرار دهید تا پخته شود و به اصطلاح نرم شود.

مرحله سوم

عدس را از شب قبل خیس کنید و با ۳ پیمانه آب به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا پخته شود و نرم شود.توجه داشته باشید که به بلغور و حبوبات بعد از یک ساعت از پخت نمک اضافه کنید.

مرحله چهارم

دو سوم پیاز داغ را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بلغور گندم و حبوبات پخته شده را به قابلمه اضافه کنید.حالا وقت آن است که اسفناج را به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرند.

مرحله پنجم

در این مرحله باید حدود نیم ساعت الی چهل دقیقه به آش خود فرصت دهید تا با حرارت ملایم بپزد و کم کم جا بیفتد.توجه داشته باشید که اگر آب آش کم شد کمی آب جوش اضافه کنید تا آش شما ته نگیرد.

مرحله ششم

بعد از این مدت زیر شعله را خاموش کنید و بعد از ده دقیقه می توانید آش را نوش جان کنید.این آش را معمولا با پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ تزیین می کنند که علاوه بر زیبایی آش شما را خوشمزه می کند.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 11 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.