طرز تهیه آش بلغور گندم بدون گوشت و ساده
طرز تهیه آش بلغور
آش بلغور یکی از خوشمزه ترین آش های محلی است که با گوشت و بدون گوشت پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بلغور در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم خیس خورده | ۳ پیمانه |
نخود؛ لوبیا چیتی، عدس | ۳ پیمانه |
اسفناج ساطوری | ۱ کیلوگرم |
پیاز داغ | ۵-۶ قاشق غذاخوری |
روغن و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش بلغور
مرحله اول
برای تهیه آش بلغور باید بلغور گندم را با حدود ۱۰ پیمانه آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به مدت دو ساعت پخته شود و نرم شده و لعاب بیندازد.سعی کنید یک ربع به یک ربع آن را هم بزنید تا ته نگیرد و در صورت کم بودن آب ، کمی آب جوش اضافه کنید.
مرحله دوم
نخود و لوبیا را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود و با ۵ لیوان آب در قابلمه ریخته و دو ساعت روی حرارت قرار دهید تا پخته شود و به اصطلاح نرم شود.
مرحله سوم
عدس را از شب قبل خیس کنید و با ۳ پیمانه آب به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا پخته شود و نرم شود.توجه داشته باشید که به بلغور و حبوبات بعد از یک ساعت از پخت نمک اضافه کنید.
مرحله چهارم
دو سوم پیاز داغ را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بلغور گندم و حبوبات پخته شده را به قابلمه اضافه کنید.حالا وقت آن است که اسفناج را به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرند.
مرحله پنجم
در این مرحله باید حدود نیم ساعت الی چهل دقیقه به آش خود فرصت دهید تا با حرارت ملایم بپزد و کم کم جا بیفتد.توجه داشته باشید که اگر آب آش کم شد کمی آب جوش اضافه کنید تا آش شما ته نگیرد.
مرحله ششم
بعد از این مدت زیر شعله را خاموش کنید و بعد از ده دقیقه می توانید آش را نوش جان کنید.این آش را معمولا با پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ تزیین می کنند که علاوه بر زیبایی آش شما را خوشمزه می کند.
- منبع : shirinkademina