طرز تهیه آش آبغوره شیرازی و همدانی ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره طرز تهیه آش آبغوره شیرازی طرز تهیه آش غوره ساده طرز تهیه آش آبغوره رژیمی طرز تهیه آش آبغوره طب سنتی طرز تهیه آش آبغوره با لپه طرز تهیه آش آبغوره برای کبد چرب طرز تهیه آش آبغوره تبریزی طرز تهیه آش غوره شیرازی بدون گوشت

آش آبغوره یکی از آش های بسیار خوشمزه و محلی است که متعلق به استان همدان و شهر همدان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش آبغوره در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تره۲۵۰ گرم
جعفری۲۵۰ گرم
برنج نیم دانه۱ لیوان
پیاز۱ عدد درشت
گوجه فرنگی۵ عدد
رب گوجه فرنگی۲ الی ۳ قاشق
لوبیا چشم بلبلینصف لیوان
آبغورهنصف الی ۱ لیوان
نعناع خشک۲ قاشق غذخوری
قرض عصاره مرغ۱ عدد
روغنمقداری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه آش آبغوره

 

مرحله اول

برای تهیه آش آبغوره ابتدا باید لوبیا را حداقل ۶ ساعت قبل از پخت در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید ، تا نفخ آن گرفته شود و درون قابلمه آبپز کنید و آبکش کنید و گوجه فرنگی را نیز درشت رنده کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و پیاز را درون آن تفت دهید تا کمی سبک شود ولی خیلی سرخ نشود.سبزی و برنج شسته شده و یک پارچ آب درون قابلمه بریزید تا با حرارت متوسط بپزد.بهتر است در قابلمه نیمه باز باشد.

مرحله سوم

وقتی مواد کمی در اثر حرارت جوشید باید قرص عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید ، سپس آش خود را به هم بزنید و آن را بچشید و در صورتی که نمک آن کم بود به آن نمک اضافه کنید چون رب کمی شور است.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که وقتی مواد نیم پز شد باید گوجه فرنگی رنده شده را به قابلمه اضافه کنید.اگر گروجه فرنگی کف کرد نگران نباشید چرا که این کف به زودی فرو می نشیند و مشکلی ایجاد نمی کند.

مرحله پنجم

وقتی برنج پخت و سبزی نرم شد باید رب را در مقداری آب حل کنید و به آش خود اضافه کرده تا خوب جا بیفتد.در مرحله بعد فلفل را اضافه کنید و اگر آب آش کم شده بود کمی آب اضافه کنید.

مرحله ششم

در مرحله آخر باید لوبیاهای از قبل پخته شده را به همراه آبغوره به آش خود اضافه کنید و وقتی چند جوشی زد نعناع را اضافه کنید و کمی روی حرارت آش را هم بزنید.سپس اجاق را خاموش کنید چرا که آش شما آماده است.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 11 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.