طرز تهیه آش برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش برنج

طرز تهیه آش برنج

آش برنج یکی از آش های بسیار خوشمزه و درجه یک ایرانی است که معمولا بسیار راحت و با هزینه کم پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش برنج در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۱ لیوان
لپه۲ استکان
سبزی آش۱ کیلوگرم
پیاز۲ عدد
نعناع خشک۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه

 

مرحله اول

برای تهیه آش برنج ابتدا باید در ظرف مناسبی کمی روغن داغ کنید و پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز طلایی شود و از نظر وزنی سبک شود.

مرحله دوم

در این مرحله باید زردچوبه یا زعفران را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.سپس برنج و لپه را بشویید و از آبکش رد کنید و به مواد اضافه کنید تا کمی تفت بخورند.

مرحله سوم

در این مرحله باید به مواد آب جوش را اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا لعاب خوبی بیندازند.باید حدود سه ربع ساعت الی یک ساعت به مواد اجازه دهید تا کم کم پخته شوند.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که مواد آش برنج خود را در مدت زمانی یک ساعتی که روی اجاق هست به هم بزنید که در غیر این صورت آش شما ته می گیرد و ممکن است طعم آش نیز تحت تاثیر قرار گیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله باید سبزی آشی را که قبلا شسته و خرد کرده اید را به آش خود اضافه کنید و اجازه دهید که آش روی حرارت ملایم چند جوشی بزند تا سبزی آن کاملا پخته شود و آش شما نیز جا بیفتد.

مرحله ششم

در یک تابه پیاز داغ درست کنید و زردچوبه و نعناع و نمک را داخل آن سرخ کنید.در ده دقیقه آخر پختن آش خود با آبغوره را به آن اضافه کنید و مواد سرخ شده را نیز به آش اضافه کنید و یا با آنها آش را تزیین نمایید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 12 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.