طرز تهیه آش آبادانی با گوشت خوشمزه و مرحله به مرحله
طرز تهیه آش آبادانی
آش آبادانی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین آش های ایرانی است که همانگونه که از نامش پیداست متعلق به آبادان است ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش آبادانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت | ۲۵۰ گرم |
لوبیا سفید و نخود | نصف پیمانه |
عدس و برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
تره | ۲۰۰ گرم |
جعفری | ۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
پیاز داغ | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش آبادانی
مرحله اول
برای تهیه آش آبادانی بتدا نخود و لوبیا را شسته و از شب قبل در آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود ، سپس آنها را با ۵ یا لیوان آب به مدت ۳ ساعت روی حرارت قرار دهید تا کاملا نرم شوند.بعد از گذشت یک ساعت به آنها نمک و زردچوبه اضافه کنید.
مرحله دوم
عدس را هم به مدت چند ساعت در آب بخیسانید و با ۲ پیمانه آب اجازه دهید تا به مدت یک ساعت روی حرارت باشد تا نرم شود.در پایان پخت کمی نمک اضافه کنید.سپس برنج را پخته و چند ساعت در آب نمک بخیسانید.
مرحله سوم
پیاز را خلالی خرد کنید و قابلمه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
یک لیتر آب جوش در قابلمه بریزید و حرارت باید ملایم باشد.بعد از سه ساعت گوشت می پزد.بعد از سه ساعت گوشت را خارج کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید.اگر آب موجود در قابلمه کم بود کمی آب جوش اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد از نیم ساعت حبوبات و سبزی را که خرد کرده اید را به قابلمه اضافه کنید و نمک و فلفل را تنظیم کنید.سپس استخوان های گوشت را بگیرید و آن را ریش ریش کنید.سپس گوشت را در قابلمه ریخته و آش را به هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله ششم
بعد از یک ساعت برنج له شده و به آش لعاب می دهد و در این تایم آش را به هم بزنید.در انتها باید پیاز داغ و زعفران را به آش اضافه کنید.آش شما آماده است بعد از کمی سرد شدن با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.
- منبع : cooking.vegan.masi