طرز تهیه خورش هویج با گوشت گوسفندی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش هویج
خورش هویج یکی از خوشمزه ترین خورش های محلی است که متعلق به شهر تبریز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش هویج در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
هویج | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو یا آبغوره | به مقدار لازم |
آلو خورشتی | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش هویج
مرحله اول
برای تهیه خورش هویج ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید ، سپس قابلمه ای که می خواهید خورش را درون آن درست کنید را روی حرارت قرار دهید و روغن درون آن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا زردچوبه و پیاز کاملا به خورد هم بروند ، وقتی که پیاز و زردچوبه کاملا یکدست شدند گوشت را به اندازه دلخواه خرد کنید و به آنها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سوم
گوشت را آنقدر تفت دهید تا رنگ آن کاملا تغییر کند ، سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت خوب بپزد.گذاشتن در قابلمه سبب می شود که سرعت پخت گوشت دو برابر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله هویج ها را پوست گرفته و خلالی خرد کنید و در تابه ای جداگانه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد هویج ها را درون تابه سرخ کنید.هر چه بیشتر سرخ شوند خورش شما در انتها زیباتر می شود.
مرحله پنجم
داخل تابه ای کوچک مقداری رب بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ، سپس به قابلمه اضافه کنید.آلو خورشتی را شسته و وقتی گوشت کاملا پخت هویج و آلو خور شتی را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
در پایان نمک و فلفل و دارچین و زعفران را اضافه می کنید و صبر می کنید تا خورش شما کاملا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر آبلیمو و یا آبغوره را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش روغن بیندازد و نوش جان کنید.
- منبع : design.ziba