طرز تهیه خورش مرغ ساده و خوشمزه خانگی
طرز تهیه خورش مرغ
خورش مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که بسیار پرطرفدار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خلالی یا نگینی خرد کنید.سپس تابه ای بزرگ یا قابلمه روی اجاق قرار دهید و درون آن روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیاز را درون آن بریزید و تفت دهید.
مرحله دوم
بعد از اینکه پیاز کمی تفت خورد و نرم شد باید زردچوبه را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا کاملا زردچوبه و پیاز به خورد هم بروند و یکدست شوند.سپس حرارت را کمتر کنید و قطعات مرغ را درون تابه بچینید.
مرحله سوم
۵ دقیقه طرف اول مرغ را سرخ کنید و برگردانید و طرف دیگر هم باید ۵ دقیقه سرخ شود.بعد از اینکه مرغ ها سرخ شدند باید هویج را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
هویج را به مدت دو دقیقه تفت دهید و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ، سپس نمک و فلفل سیاه را به همراه ۳ لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را گذاشته تا مرغ کاملا پخته شود.
مرحله پنجم
حدود یک ساعت دیگر خورش مرغ شما آماده می شود ، در این مدت باید سیب زمینی را آماده کنید.سیب زمینی را خلالی خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود و موقع سرخ کردن به هم نچسبد.
مرحله ششم
در این مرحله باید تابه ای روی اجاق قرار داده و روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید.بعد از اینکه خورش شما اماده شد با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید و با زرشک پلو نوش جان کنید.
- منبع : m.moghadam277