طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش گوجه سبز
خورش گوجه سبز را به جرات می توانیم یکی از خاص ترین خورش های ایرانی بنامیم که فصلی است و همیشه نمی توانیم بپزیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گوجه سبز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت | ۳۰۰ گرم |
گوجه سبز | ۵۰۰ گرم |
جعفری تازه | ۳۰۰ گرم |
نعناع | ۱۵۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران | به مقدار لازم |
رب انار(اختیاری) | ا قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
طرز تهیه خورش گوجه سبز
مرحله اول
برای تهیه خورش گوجه سبز ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس تابه ای روی اجاق قرار داده و روغن بریزید و پیاز را درون آن تفت دهید ، سپس به آن نمک و فلفل و زردچوبه نیز اضافه کنید.
مرحله دوم
گوشت را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.سپس مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و آب جوش را درون آن ریخته و شعله را ملایم کنید تا آرام آرام بپزد.
مرحله سوم
جعفری و نعناع را بشویید و خرد کنید و مانند سبزی قورمه سبزی سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود.هر چه رنگ سبزی تیره تر شود خورش شما خوش لعاب تر می شود و سرخ شدن زیاد از حد ویتامین های سبزی را از بین می برد.
مرحله چهارم
قابلمه خورش خود را بررسی کنید و وقتی که آب گوشت نضفه شد وقت آن است که سبزی هایی را در که در مرحله قبل سرخ کرده اید را به قابلمه گوشت اضافه کنید و شعله اجاق همچنان ملایم باشد.
مرحله پنجم
در این مرحله باید گوجه سبز را بشویید و به خورش اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه دیگر خورش شما روی حرارت باشد.اگر گوجه سبز بیش از حد حرارت ببیند له می شود و کیفیت ظاهری خورش شما کم می شود.
مرحله ششم
وقتی که خورش پخته شد و به اصطلاح جا افتاد به اختیار خود می توانید به آن آبلیمو و یا آبغوره و یا رب انار اضافه کنید.البته این خورش به تنهایی به دلیل وجود گوجه سبز نیازی به چاشنی دیگری ندارد.
- منبع : f.e.r.e.s.h.t.h.311