طرز تهیه پوره کدو حلوایی خانگی و خوشمزه برای کیک

طرز تهیه پوره کدو حلوایی خانگی و خوشمزه برای کیک

طرز تهیه پوره کدو حلوایی اگر در فصل پاییز هستید حتما کدو تنبل های خوشرنگ و خوشمزه حسابی نظر شما را به خود …

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ترش آش ترش یکی از آش های خوشمزه محلی است که در نقاط مختلف ایرانی از جمله اصفهان و همدان و …

طرز تهیه سالاد روکا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحل

طرز تهیه سالاد روکا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحل

طرز تهیه سالاد روکا سالاد روکا یکی از سالاد های خوشمزه و محبوب است که با سبزی مدیترانه راکولا تهیه می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه خورش لپه

طرز تهیه خورش لپه

خورش لپه  یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین خورش های ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لپه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ بدون استخوان۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
زردچوبه و فلفل و نمکبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
لپه۱ پیمانه
سیب زمینیدو عدد

طرز تهیه خورش لپه

 

مرحله اول

برای تهیه خورش لپه خوشمزه با مرغ در ابتدای کار، لپه ها را از شب قبل با آب خیس می کنید. در این مدت یکی دوبار هم آب آن را عوض می کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس درون یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهید تا پخته شود.

مرحله دوم

وقتی لپه ها پخته شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذارید. سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به صورت نگینی درشت خرد می کنید. پیاز را شسته و پوست می کنید و به صورت درشت رنده می کنید. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهید تا داغ شود.

مرحله سوم

سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهید. کمی که تفت خورد، پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهید تا پیاز ها هم سرخ شود. سپس به آن زعفران دم کرده و زردچوبه اضافه می کنید. کمی فلفل به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهید تا رنگ باز کند. لیمو ها را از قبل سوراخ کرده و چند ساعت درون آب می گذارید تا تلخی آن گرفته شود. سپس به خورش اضافه کرده و کمی آب می ریزید و می گذارید تا بپزد.

مرحله پنجم

وقتی که مرغ پخت، لپه ها را هم به آن اضافه کرده و حدود یک ساعت زمان می دهید تا با حرارت ملایم خورش بپزد و جا بیفتد. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنید. سپس آن را به صورت خلالی خرد می کنید.

مرحله ششم

یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهید تا داغ شود. سیب زمینی ها را درون آن سرخ می کنید. سپس وقتی که خورش جا افتاد، آن را درون یک ظرف می کشید و دور آن را با سیب زمینی تزیین می کنید و در کنار برنج سرو می کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.