طرز تهیه خورش ماست اصفهان خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش ماست

طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست به همراه بریونی و حلیم بادمجان از خوشمزه ترین غذاهای اصفهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ماست در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
ماست۱ پیمانه
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
خامه۳ قاشق غذاخوری
سیر۵ حبه
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش ماست

 

مرحله اول

برای تهیه خورش ماست باید ابتدا سینه مرغ را ریش ریش کنید.سپس تابه ای روی اجاق قرار داده و روغن بریزید و سیر رنده شده را درون آن بریزید و در صورت تمایل زنجبیل رنده شده را درون روغن بریزید و تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله باید توجه کنید که وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را به آن اضافه کنید و همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کنید که اگر فلفل سفید باشد در ظاهر کلی خورش ماست شما زیباتر نمایان می شود.

مرحله سوم

در این مرحله سس مایونز را هم بزنید و با ماست ترکیب کنید و خامه را نیز به آن اضافه کنید.کار این سس این است که وقتی به سس ماست اضافه می شود مانع از بریدن ماست موقع پختن می شود و خورش را زیباتر می کند.

مرحله چهارم

مرغ که کامل تفت خورد باید سس ماست را به آن اضافه کنید و تفت دهید و شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید.برای اینکه بفهمیم مرغ کامل تفت داده شده باید به رنگ آن توجه کنیم که کامل تغییر می کند.

مرحله پنجم

در این مرحله می توانید مقداری زعفران به خورش ماست خود اضافه کنید تا هم طعم این غذا بهتر شود و هم ظاهر آن مورد توجه قرار گیرد.سپس در تابه را بسته و شعله را کم کرده تا سس غلیظ شود و مرغ بپزد.

مرحله ششم

بعد از یک ربع ساعت که سس غلیظ شد و مرغ پخته شد و این دو نکته را چک کردید می توانید شعله را خاموش کنید.غذای شما آماده است و می توانید با نان یا برنج نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 8 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.