طرز تهیه خورش گل کلم کرمانشاهی ساده خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم

خورش گل کلم یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و رژیمی است که بسیار مود توجه قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گل کلم در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۱ عدد کوچک
پیاز۱ عدد بزرگ
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
آبغوره۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش گل کلم

مرحله اول

برای تهیه خورش گل کلم ابتدا پیاز را پوست کنده و نگینی خرد کنید.سپس در قابلمه ای که می خواهید خورش را درست کنید این پیاز را تفت دهید تا سبک شود و رنگش تغییر کند.

مرحله دوم

بعد زا اینکه پیاز نرم شد باید به آن زردچوبه را اضافه کنید و باز هم مواد را تفت دهید و این کار را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند.سپس گوشت خورشتی را که قورمه ای خرد کرده اید را به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت و پیاز را آنقدر تفت می دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.سپس رب گوجه فرنگی را به همراه فلفل سیاه و دارچین به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مزه خامی رب گرفته شود و رنگ خورش را بهنر می کند.

مرحله چهارم

در این مرحله چند لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا گوشت آرام آرام بپزد.سپس گل کلم را به دلخواه خرد کنید و در تابه ای با ریختن روغن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله پنجم

وقتی که مطمئن شدید که گوشت پخته است باید گل کلم را به همراه نمک و آبغوره اضافه کنید و اجازه داده تا خورش جا بیفتد.اگر دوست دارید که خورش شما ترش مزه باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری گرد لیمو عمانی در خورش بریزید.

مرحله ششم

در مرحله آخر توجه داشته باشید که گل کلم نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون سریع پخته شده و له می شود.خورش شما آماده است و می توانید با برنج ایرانی و سالاد شیرازی نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 6 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.