طرز تهیه خورش گوجه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش گوجه
خورش گوجه یکی از آسانترین و کم خرج ترین خورش های ایرانی است که متعلق به استان مازندران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گوجه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی متوسط | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۴ حبه |
رب گوجه فرنگی | اقاشق غذاخوری |
آب | ۱ لیوان |
روغن مایع | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش گوجه
مرحله اول
برای تهیه خورش گوجه ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.سپس قابلمه ای که می خواهید خورش را در آن درست کنید روی اجاق گذاشته و روغن بریزد و پیاز را تفت داده و ادویه ها را هم به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله باید رب گوجه فرنگی را هم به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید و در قابلمه بریزید تا مواد در کنار یکدیگر تفت داده شوند.
مرحله سوم
در این مرحله باید آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.سپس شعله را کم کنید و در شرایط ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا خورش شما کم کم پخته شود و مغز پخت شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید یک تابه مجزا را روی اجاق قرار داده و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود سپس سیرها را خرد کرده و یا می توانید رنده کنید و درون تابه ریخته و تفت دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله تخم مرغ را در ظرفی مجزا شکسته و خوب به هم بزنید و به تابه اضافه کنید تا مانند نیمرو پخته شود ، سپس باید تخم مرغ های پخته شده را همراه با سیر به قابلمه خورش اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله تقریبا کار رو به اتمام است فقط زیر اجاق را کم کنید تا خورش شما آرام آرام بپزد و خوب جا بیفتد.بعد از پختن می توانید این خورش را با نان و یا برنج نوش جان کنید.
- منبع : ashpazi_sama