طرز تهیه خورش گوجه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش گوجه

طرز تهیه خورش گوجه طرز تهیه خورش گوجه با سیب زمینی طرز تهیه خورش گوجه با مرغ طرز تهیه خورش گوجه با گوشت چرخ کرده طرز تهیه خورش گوجه با گوشت طرز تهیه خورش گوجه بادمجان طرز تهیه گوجه خورشت گیلانی فیلم طرز تهیه گوجه خورشت خورش گوجه فرنگی بدون گوشت

خورش گوجه یکی از آسانترین و کم خرج ترین خورش های ایرانی است که متعلق به استان مازندران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گوجه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی متوسط۴ عدد
تخم مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۴ حبه
رب گوجه فرنگیاقاشق غذاخوری
آب۱ لیوان
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک، فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش گوجه

مرحله اول

برای تهیه خورش گوجه ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.سپس قابلمه ای که می خواهید خورش را در آن درست کنید روی اجاق گذاشته و روغن بریزد و پیاز را تفت داده و ادویه ها را هم به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله باید رب گوجه فرنگی را هم به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید و در قابلمه بریزید تا مواد در کنار یکدیگر تفت داده شوند.

مرحله سوم

در این مرحله باید آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.سپس شعله را کم کنید و در شرایط ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا خورش شما کم کم پخته شود و مغز پخت شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید یک تابه مجزا را روی اجاق قرار داده و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود سپس سیرها را خرد کرده و یا می توانید رنده کنید و درون تابه ریخته و تفت دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را در ظرفی مجزا شکسته و خوب به هم بزنید و به تابه اضافه کنید تا مانند نیمرو پخته شود ، سپس باید تخم مرغ های پخته شده را همراه با سیر به قابلمه خورش اضافه کنید.

مرحله ششم

در این مرحله تقریبا کار رو به اتمام است فقط زیر اجاق را کم کنید تا خورش شما آرام آرام بپزد و خوب جا بیفتد.بعد از پختن می توانید این خورش را با نان و یا برنج نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 6 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.