طرز تهیه خورش قلیه ماهی جنوبی تند با سبزی

طرز تهیه خورش قلیه ماهی

طرز تهیه خورش قلیه ماهی طرز تهیه خورش قلیه ماهی با سبزی طرز تهیه قلیه ماهی با برنج طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی تند طرز تهیه قلیه ماهی با کله ماهی خورش قلیه ماهی مجلسی طرز تهیه قلیه ماهی با ماهی قزل طرز تهیه قلیه ماهی دونفره طرز تهیه قلیه ماهی با سبزی خشک

خورش قلیه ماهی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و تند جنوبی است که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قلیه ماهی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی۵۰۰ گرم
گشنیز۲۵۰ گرم
شنبلیله۵۰ گرم
سیر۵ حبه
تمر هندی۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش قلیه ماهی

مرحله اول

برای تهیه خورش قلیه ماهی ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.سپس سیر و نمک و فلفل و زردچوبه را در هاون خوب له کنید و به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید کمی در حد چند ثانبه تفت بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله گشنیز و شنبلیله را خرد کنید و در تابه بریزید و خوب تفت دهید.نصف پیمانه آب هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزی کمی پخته شود.در همین حین که سبزی پخته می شود ماهی را در قطعات بزرگ خرد کنید و نمک بزنید تا طعم دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید تمر هندی را در ۲ لیوان آب خیس کرده و آرد گندم را نیز به آن اضافه کنید.سپس تمر هندی را در سبد یا صافی بریزید تا کاملا آبش گرفته شود.می توانید از دست برای گرفتن آب تمر هندی استفاده کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله یک لیوان آب دوباره به تفاله تمر هندی اضافه کنید و به روش قبل دوباره آبش را بگیرید.در نهایت سه لیوان آب تمر هندی دارید که باید با پیاز و سبزی تفت خورده در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

مرحله پنجم

ماهی ها را شسته تا نمک آن گرفته شود و به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را نیمه باز قرار دهید.بسته به نوع ماهی که استفاده می کنید حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه طول می کشد تا ماهی خوب پخته شود.

مرحله ششم

در این مرحله باید زیر حرارت را کم کنید و در قابلمه را نیمه باز قرار دهید تا با گذشت حدودا ۲۰ دقیقه قلیه ماهی شما جا بیفتد.در نهایت گوشت ماهی به دلیل پخته شدن در تمر هندی حسابی تند و شور و ترش می شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 4 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.