طرز تهیه کوبیده مرغ خوشمزه و ترد خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه کوبیده مرغ خوشمزه و ترد خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه کوبیده مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید با مرغ درست کنید کوبیده است که بسیار شیک و مجلسی …

طرز تهیه کوکو حبوبات خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو حبوبات خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو حبوبات کوکو حبوبات از محبوب ترین و خوشمزه ترین کوکوها می باشد که به آسانی تهیه می شود ، برای …

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی سالاد لوبیا چیتی یکی از سالاد های خوشمزه و آسان است که می تواند زینت بخش سفره های شما …

طرز تهیه خورش شمالی

طرز تهیه خورش شمالی

خورش شمالی شش انداز یکی از خورش های خوشمزه و محلی کشور است که به خصوص در شمال کشور و استان گیلان پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش شمالی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی ترجیحا بدون تخم۵ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
رب انار۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو سابیده شده۳۰۰ گرم
نمک، فلفل ، زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش شمالی

مرحله اول

برای تهیه خورش شمالی در ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت جلقه ای برش زده و در آب نمک قرار دهید و حدود دو ساعت صبر کنید تا تلخی بادمجان به این روش گرفته شود.

مرحله دوم

این کار باعث می شود که طعم بادمجان بهتر شود و موقع سرخ شدن نیز روغن کمتری مصرف کند.قابلمه ای را برداشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید مغز گردو را در قابلمه تفت داده و سپس پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و با زردچوبه در همین قابلمه تفت دهید.تفت دادن زردچوبه موجب می شود که بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ابتدا باید رب انار را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید سپس دو الی سه لیوان آب ولرم درون قابلمه ریخته و زیر اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا خورش با دمای کم جا بیفتد.

مرحله پنجم

در همین حین که خورش در حال پختن است باید نمک و فلفل را به غذای خود اضافه کنید.حالا نوبت آن است که بادمجان ها را زیر آب سرد شسته و سپس خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

مرحله ششم

در این مرحله باید بادمجان های سرخ شده در مرحله قبل را در خورش شمالی خود بریزید تا خورش شما لعاب بیندازد و کم کم جا بیفتد.بعد از پختن این خورش می توانید با پلو سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.