طرز تهیه آش لبو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش لبو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش لبو آش لبو یکی از آش های خوشمزه و محلی است که متعلق به قلب اقتصادی ایران یعنی شهر اراک است، …

طرز تهیه سالاد الویه انار خوشمزه و شیک برای شب یلدا

طرز تهیه سالاد الویه انار خوشمزه و شیک برای شب یلدا

طرز تهیه سالاد الویه انار سالاد الویه انار یک سالاد و پیش غذای عالی و پرطرفدار است که می توانید کنار کیک کدو …

طرز تهیه کوکو جوانه ماش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو جوانه ماش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو جوانه ماش کوکو جوانه ماش یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع کوکو است که مناسب …

طرز تهیه خورش ریواس

طرز تهیه خورش ریواس طرز تهیه خورش ریواس تصویری خورش ریواس با لپه خورش ریواس با سبزی قورمه خورش ریواس نی نی سایت خورش ریواس مال کجاست خورش ریواس با گوشت قرمز طرز تهیه ریواس جوش طرز تهیه سوپ ریواس

خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و فصلی است و معمولا فقط در فصل بهار به دلیل وجود ریواس تازه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ساقه ریواس پوست گرفته۵۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان۳۰۰ گرم
پیاز۳ عدد بزرگ
جعفری و نعنااز هر کدام ۱۰۰ گرم
سیر۱ حبه
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
آبلیمو و آبغورهنصف قاشق غذاخوری از هر کدام
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش ریواس

مرحله اول

برای تهیه خورش ریواس ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در تابه سرخ کنید.سپس باید یک حبه سیر را له و یا رنده کنید روی پیاز و دوباره آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.در صورت تمایل می توانید از ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله باید سینه مرغ در ابعاد بند انگشتی خرد کنید ، سپس نیمی از پیاز داغ را جدا کنید و کنار بگذارید و نیمی دیگر را با سینه مرغ ترکیب کنید و تفت دهید تا رنگ سینه مرغ تغییر کند.

مرحله سوم

در این مرحله باید ریواس را در ابعاد بند انگشت خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.سپس وقت آن است که نعناع و جعفری را در ابعاد ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه ای را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود ، کمی زردچوبه درون روغن بریزید و خوب تفت دهید تا خامی زردچوبه گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله زردچوبه تفت داده شده را با آب جوش به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و صبر کنید تا مرغ بپزد.وقتی مرغ پخت باید نیمی از پیاز داغ را که کنار گذاشته بودید با ریواس به مرغ اضافه کنید ، یک ربع بعد نعناع و جعفری را هم اضافه کنید.

مرحله ششم

نیم ساعت صبر کنید تا خورش شما پخته شود.در پیایان زمانی که خواستید خورش را از روی حرارت بردارید آبلیمو و آبغوره را به خورش خود اضافه کنید و در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.