طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش لبو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش لبو آش لبو یکی از آش های خوشمزه و محلی است که متعلق به قلب اقتصادی ایران یعنی شهر اراک است، …
طرز تهیه سالاد الویه انار خوشمزه و شیک برای شب یلدا
طرز تهیه سالاد الویه انار سالاد الویه انار یک سالاد و پیش غذای عالی و پرطرفدار است که می توانید کنار کیک کدو …
طرز تهیه کوکو جوانه ماش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو جوانه ماش کوکو جوانه ماش یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع کوکو است که مناسب …
طرز تهیه خورش ریواس
خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و فصلی است و معمولا فقط در فصل بهار به دلیل وجود ریواس تازه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ساقه ریواس پوست گرفته | ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ بدون استخوان | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد بزرگ |
جعفری و نعنا | از هر کدام ۱۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
آبلیمو و آبغوره | نصف قاشق غذاخوری از هر کدام |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش ریواس
مرحله اول
برای تهیه خورش ریواس ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در تابه سرخ کنید.سپس باید یک حبه سیر را له و یا رنده کنید روی پیاز و دوباره آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.در صورت تمایل می توانید از ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله باید سینه مرغ در ابعاد بند انگشتی خرد کنید ، سپس نیمی از پیاز داغ را جدا کنید و کنار بگذارید و نیمی دیگر را با سینه مرغ ترکیب کنید و تفت دهید تا رنگ سینه مرغ تغییر کند.
مرحله سوم
در این مرحله باید ریواس را در ابعاد بند انگشت خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.سپس وقت آن است که نعناع و جعفری را در ابعاد ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه ای را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود ، کمی زردچوبه درون روغن بریزید و خوب تفت دهید تا خامی زردچوبه گرفته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله زردچوبه تفت داده شده را با آب جوش به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و صبر کنید تا مرغ بپزد.وقتی مرغ پخت باید نیمی از پیاز داغ را که کنار گذاشته بودید با ریواس به مرغ اضافه کنید ، یک ربع بعد نعناع و جعفری را هم اضافه کنید.
مرحله ششم
نیم ساعت صبر کنید تا خورش شما پخته شود.در پیایان زمانی که خواستید خورش را از روی حرارت بردارید آبلیمو و آبغوره را به خورش خود اضافه کنید و در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.
- منبع : n_nazariyat