طرز تهیه ماهیچه مجلسی خوشمزه زعفرانی مرحله به مرحله

طرز تهیه ماهیچه مجلسی خوشمزه زعفرانی مرحله به مرحله

طرز تهیه ماهیچه مجلسی ماهیچه یک غذای مجلسی و خوشمزه و یک گزینه عالی برای میز پذبرایی در مهمانی ها می باشد این …

طرز تهیه کتلت فلافل خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت فلافل خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت فلافل کتلت فلافل یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوبی است که امروزه در سراسر کشور طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده …

طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی سالاد لوبیا چشم بلبلی یکی از سالاد های خاص و خوشمزه است و برای کسانی که دنبال تنوع …

طرز تهیه خورش خلال

طرز تهیه خورش خلال طرز تهیه خورش خلال برای 15 نفر طرز تهیه خورش خلال تصویری طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه برای 4 نفر طرز تهیه خورش خلال با زرشک قرمز طرز تهیه خورش خلال بادام با مرغ طرز تهیه خورش خلال برای ۶ نفر طرز تهیه خورش خلال بادام مجلسی طرز تهیه خورش خلال برای ۲۰ نفر

خورش خلال یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین خورش های ایرانی است که مخصوص استان کرمانشاه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش خلال در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۶۰۰ گرم
خلال۲۰۰ گرم
زرشک سیاهنصف فنجان
لیمو عمانی۵ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدا لازم
هل و دارچینبه مقدا لازم
زعفران و گلاببه مقدا لازم
روغن یا کرهبه مقدا لازم

طرز تهیه خورش خلال

مرحله اول

برای تهیه خورش خلال ابتدا باید از شب قبل خلال بادام را در گلاب بخیسانید تا خیس و مزه دار شود.زرشک سیاه را هم خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید که این کار باعث می شود تا رنگ تیره زرشک از بین برود.

مرحله دوم

برای اینکه خورش شفاف و زیبایی داشته باشید باید گوشت را که ریز خرد کرده اید را باید در آب بجوشانید تا کف قهوه ای و تیره از گوشت جدا شود و بعد گوشت را صاف کنید و بشورید.گاهی باید این کار را دو بار انجام دهید.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را ریز رنده کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک شود.سپس گوشت ها را به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه اضافه کنید و گوشت را خوب تفت دهید سپس آب جوش ریخته و حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود.

مرحله چهارم

نکته دیگر در شفافیت این خورش این است که بادام ها را جداگانه بپزید.به این طریق که در یک قابلمه با زعفران و کره تفت داده شوند و آب روی آن بریزید و اجازه دهید تا کم کم پخته شود.وقتی نیم پز شد می توانید به گوشت اضافه کنید و چوب دارچین را هم اضافه کنید.حتما چوب دارچین نه پودر دارچین.

مرحله پنجم

نیم ساعت بعد از جوشیدن گوشت و بادام با هم ، رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به باقی مواد اضافه کنید.سپس لیمو عمانی را که تلخی آن را گرفته اید را اضافه کنید و سپس نمک و هل را هم به خورش خود اضافه کنید.

مرحله ششم

در یک ربع آخر باید زعفران دم شده و گلاب را اضافه کنید.آخرین کار هم این است که قبل از سرو باید زرشک سیاه را کمی تفت داده و روی خورش ریخته و چند قل بزند.اگر زیاد بجوشد خورش تیره می شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.