طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه برای 4 نفر مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهیچه مجلسی خوشمزه زعفرانی مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهیچه مجلسی ماهیچه یک غذای مجلسی و خوشمزه و یک گزینه عالی برای میز پذبرایی در مهمانی ها می باشد این …
طرز تهیه کتلت فلافل خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت فلافل کتلت فلافل یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوبی است که امروزه در سراسر کشور طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده …
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی سالاد لوبیا چشم بلبلی یکی از سالاد های خاص و خوشمزه است و برای کسانی که دنبال تنوع …
طرز تهیه خورش خلال
خورش خلال یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین خورش های ایرانی است که مخصوص استان کرمانشاه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش خلال در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۶۰۰ گرم |
خلال | ۲۰۰ گرم |
زرشک سیاه | نصف فنجان |
لیمو عمانی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدا لازم |
هل و دارچین | به مقدا لازم |
زعفران و گلاب | به مقدا لازم |
روغن یا کره | به مقدا لازم |
طرز تهیه خورش خلال
مرحله اول
برای تهیه خورش خلال ابتدا باید از شب قبل خلال بادام را در گلاب بخیسانید تا خیس و مزه دار شود.زرشک سیاه را هم خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید که این کار باعث می شود تا رنگ تیره زرشک از بین برود.
مرحله دوم
برای اینکه خورش شفاف و زیبایی داشته باشید باید گوشت را که ریز خرد کرده اید را باید در آب بجوشانید تا کف قهوه ای و تیره از گوشت جدا شود و بعد گوشت را صاف کنید و بشورید.گاهی باید این کار را دو بار انجام دهید.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را ریز رنده کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک شود.سپس گوشت ها را به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه اضافه کنید و گوشت را خوب تفت دهید سپس آب جوش ریخته و حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود.
مرحله چهارم
نکته دیگر در شفافیت این خورش این است که بادام ها را جداگانه بپزید.به این طریق که در یک قابلمه با زعفران و کره تفت داده شوند و آب روی آن بریزید و اجازه دهید تا کم کم پخته شود.وقتی نیم پز شد می توانید به گوشت اضافه کنید و چوب دارچین را هم اضافه کنید.حتما چوب دارچین نه پودر دارچین.
مرحله پنجم
نیم ساعت بعد از جوشیدن گوشت و بادام با هم ، رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به باقی مواد اضافه کنید.سپس لیمو عمانی را که تلخی آن را گرفته اید را اضافه کنید و سپس نمک و هل را هم به خورش خود اضافه کنید.
مرحله ششم
در یک ربع آخر باید زعفران دم شده و گلاب را اضافه کنید.آخرین کار هم این است که قبل از سرو باید زرشک سیاه را کمی تفت داده و روی خورش ریخته و چند قل بزند.اگر زیاد بجوشد خورش تیره می شود.
- منبع : ashpazi_man_2