طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزه ترین راه ها برای طبخ سیب زمینی سرخ کردن آن است که با این …

طرز تهیه آش گشنیز با برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گشنیز با برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گشنیز آش گشنیز یکی از آش های خوشمزه و مقوی است که برای درمان سرماخوردگی و کم خونی مفید است، برای …

طرز تهیه سالاد خرفه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد خرفه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد خرفه سالاد خرفه یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و خاص است که توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید، برای …

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

طرز تهیه خورش غوره بادمجان طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ مسما غوره بادمجان طرز تهیه خورش غوره بادمجان با گوشت خورش کدو بادمجان با غوره خورش غوره بادمجان با مرغ دونفره طرز تهیه خورش بادمجان تصویری خورش غوره مسما بادمجان با گوشت طرز تهیه خورشت بادمجان ساده

خورش غوره بادمجان از غذاهای بسیار خوشمزه است که فقط در فصول وجود غوره امکان پخت دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش غوره بادمجان در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
غورهنصف پیمانه
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
بادمجان۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگیا قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورش غوره بادمجان ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید ، این کار باعث می شود که تلخی بادمجان گرفته شود و روغن کمتری موقع سرخ کردن مصرف شود.

مرحله دوم

بعد از گذشت چند ساعت می توانید بادمجان ها را از آب نمک خارج کنید ولی الان نباید استفاده کنید چرا که ممکن است غذای شما را شور کند ، پس باید زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا روغن داغ شود ، سپس باید بادمجان ها را با حرارت ملایم کم کم سرخ کنید و در جایی کنار بگذارید تا روغن اضافه هم گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در روغن باقی مانده بادمجان همراه با زردچوبه سرخ کنید ، سپس گوشت را نیز به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت خورش شما تغییر کند.

مرحله پنجم

گوشت و پیاز را در گوشه ای از تابه قرار دهید و رب را برای یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد از آن بادمجان های سرخ شده از قبل را با گوجه فرنگی سرخ کنید و دو لیوان آب و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ششم

در یک ربع آخر پخت خورش باید غوره ها را نیز اضافه کنید و وقتی که احساس کردید که خورش شما جا افتاده است از آن بچشید و بعد از آن از روی حرارت بردارید.حالا خورش شما آماده است و می توانید با برنج سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.