طرز تهیه خورش غوره بادمجان خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزه ترین راه ها برای طبخ سیب زمینی سرخ کردن آن است که با این …
طرز تهیه آش گشنیز با برنج خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش گشنیز آش گشنیز یکی از آش های خوشمزه و مقوی است که برای درمان سرماخوردگی و کم خونی مفید است، برای …
طرز تهیه سالاد خرفه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد خرفه سالاد خرفه یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و خاص است که توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید، برای …
طرز تهیه خورش غوره بادمجان
خورش غوره بادمجان از غذاهای بسیار خوشمزه است که فقط در فصول وجود غوره امکان پخت دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش غوره بادمجان در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
غوره | نصف پیمانه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
بادمجان | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ا قاشق غذاخوری |
نمک ، فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش غوره بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خورش غوره بادمجان ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید ، این کار باعث می شود که تلخی بادمجان گرفته شود و روغن کمتری موقع سرخ کردن مصرف شود.
مرحله دوم
بعد از گذشت چند ساعت می توانید بادمجان ها را از آب نمک خارج کنید ولی الان نباید استفاده کنید چرا که ممکن است غذای شما را شور کند ، پس باید زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
مرحله سوم
در این مرحله تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا روغن داغ شود ، سپس باید بادمجان ها را با حرارت ملایم کم کم سرخ کنید و در جایی کنار بگذارید تا روغن اضافه هم گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در روغن باقی مانده بادمجان همراه با زردچوبه سرخ کنید ، سپس گوشت را نیز به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت خورش شما تغییر کند.
مرحله پنجم
گوشت و پیاز را در گوشه ای از تابه قرار دهید و رب را برای یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد از آن بادمجان های سرخ شده از قبل را با گوجه فرنگی سرخ کنید و دو لیوان آب و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
مرحله ششم
در یک ربع آخر پخت خورش باید غوره ها را نیز اضافه کنید و وقتی که احساس کردید که خورش شما جا افتاده است از آن بچشید و بعد از آن از روی حرارت بردارید.حالا خورش شما آماده است و می توانید با برنج سرو کنید.
- منبع : mahsan.food