طرز تهیه خورش جنوبی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو والک خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو والک کوکو والک یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که فقط می توانید در فصل بهار به دلیل رویش گیاه والک تهیه …
طرز تهیه پلو سفید ساده خوشمزه با برنج ایرانی برای انواع خورشت ها
طرز تهیه پلو سفید کنار هر خوراک خوشمزه و خورش قورمه سبزی و قیمه ای یک پلو خوشمزه دیده می شود این غذا …
طرز تهیه کتلت جعفری و سیب زمینی مازندرانی خوشمزه
طرز تهیه کتلت جعفری کتلت جعفری یکی از کتلت های خوشمزه و ارزان است که در کمترین از یک ساعت تهیه می شود، برای …
طرز تهیه خورش جنوبی
خورش جنوبی یکی از غذاهای لذیذ جنوب کشور است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش جنوبی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
بامیه | ۷۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذخوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه رنده شده |
تمر هندی صاف شده | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، ادویه کاری و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش جنوبی
مرحله اول
برای تهیه خورش جنوبی ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خردکرده ، سپس تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن ریخته و پیاز ها را با شعله ملایم تفت دهید تا سبک شده و حالت شیشه ای بگیرند.
مرحله دوم
وقتی که پیاز سبک شده و آب آن کاملا تبخیر شد باید گوشت را به آن اضافه کنید و خوب تفت داده ، .در این مرحله باید همه ادویه ها را اضافه کنید به غیر از نمک و خوب مواد را تفت دهید.
مرحله سوم
حدود ۱۰ دقیقه مواد را تفت دهید و بعد از آن باید آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.اندازه آب باید به صورتی باشد که روی گوشت را به خوبی بگیرد و شعله گاز را ملایم کنید تا کم کم پخته شوند.
مرحله چهارم
در همین حین که گوشت پخته می شود بامیه ها تازه و یا فریز شده را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.بعد از اینکه گوشت پخت ، رب را در روغن تفت داده و به قابلمه گوشت اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه رب را اضافه کردید باید بامیه ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرات ملایم پخته شود و جا بیفتد.توجه داشته باشید که اگر آب خورش کم بود با احتیاط کمی آب جوش اضافه کنید.
مرحله ششم
صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد سپس زعفران و تمر هندی و نمک را اضافه کرده و به مدت یک ربع ساعت روی اجاق قرار دهید.همچنین می توانید به دلخواه روی خورش جنوبی خود سیب زمینی سرخ کرده بریزید.
- منبع : saharhome71