طرز تهیه کوکو والک خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو والک خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو والک کوکو والک یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که فقط می توانید در فصل بهار به دلیل رویش گیاه والک تهیه …

طرز تهیه پلو سفید ساده خوشمزه  با برنج ایرانی برای انواع خورشت ها

طرز تهیه پلو سفید ساده خوشمزه با برنج ایرانی برای انواع خورشت ها

طرز تهیه پلو سفید کنار هر خوراک خوشمزه و خورش قورمه سبزی و قیمه ای یک پلو خوشمزه دیده می شود این غذا …

طرز تهیه کتلت جعفری و سیب زمینی مازندرانی خوشمزه

طرز تهیه کتلت جعفری و سیب زمینی مازندرانی خوشمزه

طرز تهیه کتلت جعفری کتلت جعفری یکی از کتلت های خوشمزه و ارزان است که در کمترین از یک ساعت تهیه می شود، برای …

طرز تهیه خورش جنوبی

طرز تهیه خورش جنوبی طرز تهیه خورش ماهی چابهاری خورش ماهی شمالی خورش ماهی بندرعباسی طرز تهیه قورمه ماهی غذاهای جنوبی بندرعباس طرز تهیه خورش ماهی بلوچی غذای جنوبی با سیب زمینی خورش ماهی با گوجه

خورش جنوبی یکی از غذاهای لذیذ جنوب کشور است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش جنوبی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
بامیه۷۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۳ حبه رنده شده
تمر هندی صاف شدهنصف پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، ادویه کاری و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش جنوبی

مرحله اول

برای تهیه خورش جنوبی ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خردکرده ، سپس تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن ریخته و پیاز ها را با شعله ملایم تفت دهید تا سبک شده و حالت شیشه ای بگیرند.

مرحله دوم

وقتی که پیاز سبک شده و آب آن کاملا تبخیر شد باید گوشت را به آن اضافه کنید و خوب تفت داده ، .در این مرحله باید همه ادویه ها را اضافه کنید به غیر از نمک و خوب مواد را تفت دهید.

مرحله سوم

حدود ۱۰ دقیقه مواد را تفت دهید و بعد از آن باید آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.اندازه آب باید به صورتی باشد که روی گوشت را به خوبی بگیرد و شعله گاز را ملایم کنید تا کم کم پخته شوند.

مرحله چهارم

در همین حین که گوشت پخته می شود بامیه ها تازه و یا فریز شده را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.بعد از اینکه گوشت پخت ، رب را در روغن تفت داده و به قابلمه گوشت اضافه کنید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه رب را اضافه کردید باید بامیه ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرات ملایم پخته شود و جا بیفتد.توجه داشته باشید که اگر آب خورش کم بود با احتیاط کمی آب جوش اضافه کنید.

مرحله ششم

صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد سپس زعفران و تمر هندی و نمک را اضافه کرده و به مدت یک ربع ساعت روی اجاق قرار دهید.همچنین می توانید به دلخواه روی خورش جنوبی خود سیب زمینی سرخ کرده بریزید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.