طرز تهیه ماست و خیار خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه ماست و خیار خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه ماست و خیار ماست و خیار یک پیش غذای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که جایگاه ویژه ای در سفره …

طرز تهیه سالاد گل کلم و انار خوشمزه و خانگی مرحله به مرحل

طرز تهیه سالاد گل کلم و انار خوشمزه و خانگی مرحله به مرحل

طرز تهیه سالاد گل کلم سالاد گلم کلم و انار یکی از خوشمزه ترین و ترکیبی ترین سالاد ها می باشد که توصیه می …

طرز تهیه سالاد پاستا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد پاستا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد پاستا سالاد پاستا یکی از خوشمزه ترین سالاد های جهان است که در سراسر دنیا تهیه می شود و طرفداران زیادی …

طرز تهیه خورش داوود پاشا

 طرز تهیه خورش داوود پاشا با گردو طرز تهیه داوود پاشا با گوشت چرخ کرده خورش داوود پاشا خوشمزه است؟ طرز تهیه داوود پاشا با مرغ خورش داوود پاشا بدون رب انار عکس خورش داوود پاشا خورش داود پاشا با رب گوجه خورش داوود پاشا نی نی سایت

خورش داوود پاشا یکی از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش داوود پاشا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۱ کیلو
پیاز۲ عدد متوسط
کرهمقداری
پودر نعناع خشک۱ قاشق سوپ خوری
رب انار ملس۲ قاشق غذاخوری
آب۱ لیوان
نمک، فلفل و دارچینبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش داوود پاشا

مرحله اول

برای تهیه خورشت داوود پاشا ابتدا باید گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته و یکی از پیازها را روی آن رنده کنید و سپس نمک و فلفل و دارچین را نیز به مواد اولیه اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

مرحله دوم

در این مرحله باید دست های خود را مرطوب کرده و از مایه خورشتی که درست کرده اید توپ هایی به اندازه و شکل گردو درست کنید و در یک بشقاب بچینید.سعی کنید توپ های گردویی شما خیلی بزرگ نباشند.

مرحله سوم

در این مرحله باید روی بشقاب خود را با سلفون بپوشانید و آنها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند و مواد شما کاملا به خورد هم بروند و طعم خورشتی که می خواهید درست کنید بهتر شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید پیاز دیگر را رنده کنید و با کمی کره در تابه سرخ کنید ، سپس کوفته قلقلی ها را در نیز اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید ، سپس پودر نعناع را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

مرحله پنجم

در این مرحله باید رب انار را اضافه کنید و یک لیوان آب را نیز اضافه کنید و مواد را خیلی آرام زیر و رو کنید تا سس شما به خورد گوشت برود.وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن باید شعله را کم کنید و نیم ساعت فرصت دهید تا گوشت بپزد و سس غلیظ شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه گوشت پخت و سس غلیظ شد تقریبا خورش شما افتاده است و باید در ظرف مورد نظر کشیده شود و می توانید با سبزیجاتی نظیر ریحان و گشنیز تزیین کنید و با برنج نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.