طرز تهیه خورش داوود پاشا با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه ماست و خیار خوشمزه و مجلسی برای مهمانی
طرز تهیه ماست و خیار ماست و خیار یک پیش غذای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که جایگاه ویژه ای در سفره …
طرز تهیه سالاد گل کلم و انار خوشمزه و خانگی مرحله به مرحل
طرز تهیه سالاد گل کلم سالاد گلم کلم و انار یکی از خوشمزه ترین و ترکیبی ترین سالاد ها می باشد که توصیه می …
طرز تهیه سالاد پاستا خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد پاستا سالاد پاستا یکی از خوشمزه ترین سالاد های جهان است که در سراسر دنیا تهیه می شود و طرفداران زیادی …
طرز تهیه خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا یکی از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش داوود پاشا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۱ کیلو |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
کره | مقداری |
پودر نعناع خشک | ۱ قاشق سوپ خوری |
رب انار ملس | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ لیوان |
نمک، فلفل و دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش داوود پاشا
مرحله اول
برای تهیه خورشت داوود پاشا ابتدا باید گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته و یکی از پیازها را روی آن رنده کنید و سپس نمک و فلفل و دارچین را نیز به مواد اولیه اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
مرحله دوم
در این مرحله باید دست های خود را مرطوب کرده و از مایه خورشتی که درست کرده اید توپ هایی به اندازه و شکل گردو درست کنید و در یک بشقاب بچینید.سعی کنید توپ های گردویی شما خیلی بزرگ نباشند.
مرحله سوم
در این مرحله باید روی بشقاب خود را با سلفون بپوشانید و آنها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند و مواد شما کاملا به خورد هم بروند و طعم خورشتی که می خواهید درست کنید بهتر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید پیاز دیگر را رنده کنید و با کمی کره در تابه سرخ کنید ، سپس کوفته قلقلی ها را در نیز اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید ، سپس پودر نعناع را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید رب انار را اضافه کنید و یک لیوان آب را نیز اضافه کنید و مواد را خیلی آرام زیر و رو کنید تا سس شما به خورد گوشت برود.وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن باید شعله را کم کنید و نیم ساعت فرصت دهید تا گوشت بپزد و سس غلیظ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه گوشت پخت و سس غلیظ شد تقریبا خورش شما افتاده است و باید در ظرف مورد نظر کشیده شود و می توانید با سبزیجاتی نظیر ریحان و گشنیز تزیین کنید و با برنج نوش جان کنید.
- منبع : banovan_tak_