طرز تهیه کتلت قارچ با سیب زمینی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت قارچ با سیب زمینی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت قارچ کتلت قارچ یک غذای بسیار سالم و خوشمزه است که به ویژه به طرفداران گیاه خواری توصیه می شود، برای …

طرز تهیه گراتن کدو سبز خوشمزه و مجلسی بدون گوشت

طرز تهیه گراتن کدو سبز خوشمزه و مجلسی بدون گوشت

طرز تهیه گراتن کدو سبز اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی و بدون گوشت و مرغ هستید گراتن کدو یک پیشنهاد …

طرز تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد خسروشاهی سالاد خسروشاهی یکی از سالادهای خوشمزه محلی است که مربوط به شهر خسروشاه در استان آذربایجان شرقی است، برای مشاهده …

طرز تهیه خورش عدس

طرز تهیه خورش عدس طرز تهیه خورش عدس بدون گوشت طرز تهیه خورش عدس ساده طرز تهیه خورش عدس شمالی خورش عدس با برنج طرز تهیه خورش عدس با مرغ طرز تهیه خورش دال عدس طرز تهیه خورش عدس سبز خورش عدس با گردو

خورش عدس یکی از خورش های محبوب و کمتر دیده شده است که اصالتی شمالی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش عدس در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس قرمز۱ فنجان
پیاز قرمز۲ عدد
زنجبیل۱ قاشق غذاخوری رنده شده
روغن گیاهی۲ قاشق چای خوری
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
آب سبزیجات۱ فنجان
گشنیز تازهیک چهارم پیمانه
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش عدس

مرحله اول

برای تهیه خورش عدس ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید.سپس قابلمه ای را روی گاز قرار دهید و روغن گیاهی درون آن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود ، سپس پیاز را درون آن به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله زنجبیل را ریز کنید و سیر را نیز رنده و یا له کنید و به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر نیز تفت دهید تا کاملا عطر سیر و زنجبیل در فضا بپیچد.حالا باید رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا باید آب سبزیجات را درون قابلمه ریخته و مدام به هم بزنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب سبزیجات به جوش بیاید و بعد از چند دقیقه از جوشیدن آب سبزیجات باید خورش را بچشید و نمک را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله عدس ها را با آب سرد شسته و آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و بعد به خورش اضافه کنید.در این حالت باید دمای اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.

مرحله پنجم

یکی از نکاتی که در مورد این خورش مهم است این است که زمان پختن عدس دقیقا مشخص نیست چرا که گاهی عدس زود می پزد و گاهی دیرپز است ، وقتی که عدس ها نرم شدند خورش آماده است.

مرحله ششم

وقتی که عدس ها را تست کردید از نرم شدن آنها مطمئن شدید می توانید خورش را در ظرفی مناسب ریخته و به خصوص با گشنیز خرد شده تازه تزیین کنید و همراه با برنج سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.