طرز تهیه سالاد فرانسوی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد فرانسوی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد فرانسوی سالاد فرانسوی یکی از سالاد های خوشمزه و فرنگی است که بین ایرانی ها بسیار محبوب شده است، برای مشاهده …

طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی با مرغ و شوید تازه

طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی با مرغ و شوید تازه

طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی نخود پلو غذایی خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانی هاست. این غذای بی نظیر را می توانید …

طرز تهیه عدس پلو رستورانی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه عدس پلو رستورانی خوشمزه و مخصوص با گوشت

طرز تهیه عدس پلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی عدس پلو است که می توانید به صورت ساده یا مجلسی آماده …

طرز تهیه خورش به

طرز تهیه خورش به

خورش به یکی از غذاهای خوشمزه است که به همراه خورش ماست محبوب ترین خورش های استان اصفهان هستند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش به در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
به۲ عدد متوسط
گوشت خورشتی۳۵۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
آلو بخارا۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپ خوری
شکر۱ قاشق سوپ خوری
زرد چوبه۱ قاشق چای خوری
زعفران سابیده شده۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه خورش به

مرحله اول

برای تهیه خورش به ابتدا باید به را به خوبی شسته و پوست آن را بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید، سپس باید تایه را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و خوب تفت دهید.

مرحله دوم

بعد از اینکه به تفت داده شده و رنگ آن تغییر کرد و به نرم شد باید تابه را از روی اجاق بردارید.یکی از نکاتی که در تهیه خورش به اختیاری است این است که می توانید به را با پوست خرد کنید.

مرحله سوم

در این مرحله باید آلو بخارا را شسته و در طرفی برای مدت دو ساعت قرار دهید تا خوب خیس بخورد.سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای با شعله ملایم به خوبی تفت دهید.

مرحله چهارم

بعد از تفت دادن آلو بخارا باید زردچوبه را اضافه کنید ، سپس باید گوشت را اضافه کنید و بعد از اینکه گوشت به خوبی تفت د اده شد و رنگش تغییر کرد باید زعفران سابیده شده را به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری آب جوش به ظرف گوشت اضافه کنید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد ، بعد از یک ساعت آلو های خیس خورده را اضافه کنید و بعد از پختن گوشت باید به های سرخ شده و شکر را نیز اضافه کنید.

مرحله ششم

درون تابه ای کوچک باید رب را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به خورش اضافه کنید ، سپس به مدت یک ربع ساعت به خورش اجازه دهید تا حرارت ملایم ببیند تا کاملا جا بیفتد و آماده سرو کردن شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.