طرز تهیه کتلت گل کلم با سیب زمینی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک
طرز تهیه مرغ زعفرانی یکی از روش های فوق العاده طبخ مرغ پخت آن با این رسپی عالی است که طعم بی نظیری …
طرز تهیه حلیم گندم کشدار و خوشمزه برای نذری
طرز تهیه حلیم گندم حلیم یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که دانستن نکات آشپزی آن برای رسیدن به یک حلیم کشدار و …
طرز تهیه ته چین فیله مرغ خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه ته چین فیله مرغ ته چین فیله مرغ یک غذای خوشمزه و فوق العاده است که طعمش با ته چین های …
طرز تهیه کتلت گل کلم
کتلت گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه است که متاسفانه در تمامی فصول امکان پخت ندارد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه طرز تهیه کتلت گل کلم در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
روغن و سرکه | به مقدار لازم |
نمک،فلفل،زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت کتلت گل کلم
مرحله اول
برای تهیه کتلت گل کلم ابتدا باید گل کلم ها را خوب بشویید و سیاهی آنها را بگیرید ، سپس در ظرفی گل کلم و آب و سرکه ریخته و صبر می کنید تا گل کلم خوب خیس بخورد و بوی بد گل کلم گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله گل کلم را از ظرف در آورده و می شویید تا بوی سرکه از بین رود.سپس گل کلم را در جایی قرار می دهید تا آبش کاملا برود و بعد از آن با رنده ریز به خوبی رنده می کنید.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را پوست گرفته و با رنده ریز به خوبی رنده می کنید و آب پیاز را از ظرف خارج می کنید چرا که کیفیت کتلت ما را کاهش می دهد ، سپس پیاز را به گل کلم اضافه می کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده می کنید، سپس سیب زمینی را به گل کلم و پیاز اضافه می کنید و خوب به هم می زنید تا کاملا یکدست شود و مواد به خورد هم بروند.
مرحله پنجم
در این مرحله تخم مرغ را در ظرفی مجزا می شکنید و خوب به هم می زنید و به مواد دیگر اضافه می کنید و در انتها نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنید و خوب به هم می زنید تا خمیری یکدست حاصل شود.
مرحله ششم
تابه را روی گاز گذاشته و روغن می ریزید و صبر می کنید تا روغن داغ شود ، بعد از آن از مایع کتلت بر می دارید و در آرد سوخاری می غلتانید و به شکل مورد نظر خود در تابه قرار می دهید.
مرحله هفتم
بعد از پختن طرف اول بر می گردانید و صبر می کنید تا طرف دیگر کتلت گل کلم ما پخته شود.بعد از پختن در حوله کاغذی قرار می دهید تا روغن اضافی خارج شود و بعد از آن می توانید غذا را سرو کنید.
- منبع : regimeketo.ir