طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک

طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک

طرز تهیه مرغ زعفرانی یکی از روش های فوق العاده طبخ مرغ پخت آن با این رسپی عالی است که طعم بی نظیری …

طرز تهیه حلیم گندم کشدار و خوشمزه برای نذری

طرز تهیه حلیم گندم کشدار و خوشمزه برای نذری

طرز تهیه حلیم گندم حلیم یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که دانستن نکات آشپزی آن برای رسیدن به یک حلیم کشدار و …

طرز تهیه ته چین فیله مرغ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین فیله مرغ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین فیله مرغ ته چین فیله مرغ یک غذای خوشمزه و فوق العاده است که طعمش با ته چین های …

طرز تهیه کتلت گل کلم

طرز تهیه کتلت گل کلم کوکوی گل کلم با سیب زمینی طرز تهیه کوکو گل کلم کوکوی گل کلم جوادجوادی کوکوی گل کلم رژیمی کوکو گل کلم و قارچ کوکوی گل کلم در فر طرز تهیه کوکو گل کلم تصویری کالری کوکو گل کلم

کتلت گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه است که متاسفانه در تمامی فصول امکان پخت ندارد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه طرز تهیه کتلت گل کلم در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد
پودر سوخاریبه مقدار لازم
روغن و سرکهبه مقدار لازم
نمک،فلفل،زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت کتلت گل کلم

مرحله اول

برای تهیه کتلت گل کلم ابتدا باید گل کلم ها را خوب بشویید و سیاهی آنها را بگیرید ، سپس در ظرفی گل کلم و آب و سرکه ریخته و صبر می کنید تا گل کلم خوب خیس بخورد و بوی بد گل کلم گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله گل کلم را از ظرف در آورده و می شویید تا بوی سرکه از بین رود.سپس گل کلم را در جایی قرار می دهید تا آبش کاملا برود و بعد از آن با رنده ریز به خوبی رنده می کنید.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و با رنده ریز به خوبی رنده می کنید و آب پیاز را از ظرف خارج می کنید چرا که کیفیت کتلت ما را کاهش می دهد ، سپس پیاز را به گل کلم اضافه می کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده می کنید، سپس سیب زمینی را به گل کلم و پیاز اضافه می کنید و خوب به هم می زنید تا کاملا یکدست شود و مواد به خورد هم بروند.

مرحله پنجم

در این مرحله تخم مرغ را در ظرفی مجزا می شکنید و خوب به هم می زنید و به مواد دیگر اضافه می کنید و در انتها نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنید و خوب به هم می زنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

مرحله ششم

تابه را روی گاز گذاشته و روغن می ریزید و صبر می کنید تا روغن داغ شود ، بعد از آن از مایع کتلت بر می دارید و در آرد سوخاری می غلتانید و به شکل مورد نظر خود در تابه قرار می دهید.

مرحله هفتم

بعد از پختن طرف اول بر می گردانید و صبر می کنید تا طرف دیگر کتلت گل کلم ما پخته شود.بعد از پختن در حوله کاغذی قرار می دهید تا روغن اضافی خارج شود و بعد از آن می توانید غذا را سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.