طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی با سیب زمینی پخته شده

طرز تهیه کتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ

کتلت مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که برای مجلسی و مهمانی ها مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ چرخ کرده۵۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
پنیر پیتزا۱ پیمانه
آرد سفید۱ پیمانه
پیازچه و جعفری خرد شده۲ قاشق غذا خوری از هر کدام
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت مرغ

مرحله اول

برای تهیه این کتلت مرغ جدید و خوشمزه ابتدا باید در یک کاسه مرغ چرخ کرده را با آرد مخلوط کرده ، سپس تخم مرغ و پنیر پیتزا و پیازچه و جعفری را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله باید ادویه ها را اضافه کرده ، سپس پودر سیر و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و خوب ورز داده تا کاملا یکدست شود.در مرحله آخر باید نمک را اضافه کنید.

مرحله سوم

مواد کتلت خود را باید به مدت۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.قرار دادن مواد کتلت در یخچال باعث می شود که مواد خودش را بگیرد و کاملا به خورد هم برود و طعمش خیلی بهتر شود.

مرحله چهارم

تابه را روی اجاق گاز بگذارید و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود،سپس با دست خیس و چرب کم کم از مواد برداشته و به شکلی که مدنظرتان است در تابه قرار دهید.

مرحله پنجم

اگر تمایل داشته باشید می توانید تمام مواد را یکجا درون تابه بریزید.بعد از پختن طرف اول کتلت باید کتلت خود را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف طرف اول پخته می شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه کتلت شما پخته شد آن را در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.بعد از ۵ دقیقه می توانید با خیار ، خیارشور و گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنید و سرو نمایید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 16 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.