طرز تهیه کتلت هویج بدون گوشت خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کتلت هویج
کتلت هویج یکی از غذاهای خوشمزه است که به خصوص در شمال و شمال غربی کشور طرفداران بسیاری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت هویج در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت هویج
مرحله اول
برای تهیه کتلت هویج تبریزی ابتدا باید هویج را پوست گرفته و رنده کنید.یکی از نکاتی که در انتخاب هویج باید به آن دقت کرد این است که بهتر است هویج درشت باشد تا موقع پوست کندن گوشت آن خیلی هدر نرود
مرحله دوم
تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه شکسته و خوب به هم بزنید.سپس در یک ظرف بزرگ هویج های رنده شده را با تخم مرغ مخلوط کنید و شکر را هم اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید دارچین را به مواد اضافه کرده و خوب به هم بزنید.یکی از راهکارهای خوشمزه تر شدن این کتلت این است که حدود نیم ساعت مواد را در یخچال قرار داده تا کتلت شما طعم بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله باید آرد را اضافه کرده تا مایع کتلت سفت شود.سپس پیاز را خرد کنید و در تابه ای کوچک سرخ کنید و وقتی که سرخ شد به سایر مواد اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود.مقداری از مایع کتلت برداشته و به شکلی که مد نظرتان است در تابه قرار دهید تا سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه طرف اول کتلت پخته شد باید برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.بعد از پختن کامل کتلت برای ۵ دقیقه در کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه کتلت شما خارج شود و آماده سرو کردن شود.
- منبع : shokrollahi.ashpazi