طرز تهیه کتلت جنوبی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت جنوبی
کتلت جنوبی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که می تواند یک سورپرایز ویژه برای دوست داران غذاهای جنوبی باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت جنوبی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
آرد نخودچی | ۴ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ½قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½قاشق چایخوری |
پودر گوجه خشک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت جنوبی
مرحله اول
برای تهیه کتلت جنوبی ابتدا پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و آب آن را می گیریم و به همراه گوشت چرخ کرده در یک ظرف مناسب می ریزیم و خوب ورز می دهیم تا کاملا به خورد هم بروند.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری ها را ساطوری خرد کنید و همراه آرد نخودچی به مواد اضافه کنید.حالا وقت ان است که فلفل قرمز و پودر زنجبیل و پودر گوجه و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و مواد را خوب بهم هم بزنید.
مرحله سوم
مواد را آنقدر به هم بزنید تا یکدست شود و بعد از آن بکینگ پودر را اضافه کنید.روی ظرف مواد را سلفون بکشید و به مدت دو ساعت به آن زمان بدهید تا مواد به خورد هم بروند و خوش طعم تر شوند.
مرحله چهارم
تابه ای را روی اجاق قرار داده و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود ، سپس کمی از مایع کتلت را برداشته و گرد می کنید و به شکلی که مد نظرتان است در تابه قرار دهید تا سرخ شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه طرف اول کتلت پخته شد باید برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.معمولا طرف دوم زودتر سرخ می شود.بعد از سرخ شدن در دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.
مرحله ششم
در این مرحله گوجه فرنگی را نصف کنید و در تابه قرار دهید تا سرخ شود.معمولا در کنار این غذا از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده می شود.کتلت خود را بگوجه و سیب زمینی تزیین کنید و نوش جان کنید.
- منبع : naaazmili