طرز تهیه کتلت قارچ با سیب زمینی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه آش دوغ سرعین با طعم بی نظیر و خوشمزه در منزل
طرز تهیه آش دوغ سرعین آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و قدیمی ایرانی است که مانند آش رشته و آش …
طرز تهیه ران مرغ دورغین غذای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه ران مرغ دورغین ران مرغ دورغین یک غذای خاص و مجلسی با یک اسم بامزه است که وقتی دستور آشپزی را …
طرز تهیه کوکو با خرفه خوشمزه و خانگی در منزل
طرز تهیه کوکو با خرفه کوکو خرفه یکی از انواع کوکو سبزی است که در تهیه آن از سبزی خوشمزه خرفه استفاده شده …
طرز تهیه کتلت قارچ
کتلت قارچ یک غذای بسیار سالم و خوشمزه است که به ویژه به طرفداران گیاه خواری توصیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت قارچ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
قارچ | ۵ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری | ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت قارچ
مرحله اول
برای تهیه کتلت قارچ باید ابتدا سیب زمینی ها را با آب و نمک در قابلمه ریخته و زیر شعله را ملایم کنید تا کم کم سیب زمینی آبپز شوند.سپس قارچ ها را ریز خرد می کنید و یا با رنده درشت رنده می کنید.
مرحله دوم
در این مرحله باید یک قاشق روغن در تابه ریخته و قارچ ها را کمی در روغن تفت دهید.توجه داشته باشید که باید زیر شعله کم باشد تا قارچ ها آب نیندازند.اگر قارچ ها زیاد تفت داشته شوند آب میندازند و کیفیت کتلت را خیلی کم می کنند.
مرحله سوم
حالا باید به قارچ مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و باز هم تفت دهید.حالا باید سیب زمینی آبپز شده را که قبلا با رنده ریز کردید را به مواد اضافه کرده و خوب مواد را به هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله چهارم
جعفری را ساطوری کنید و به سایر مواد اضافه کرده و خوب به هم زده و در انتها باید زیر شعله را خاموش کنید.دلیل خاموش کردن شعله این است که در مرحله بعد باید تخم مرغ را اضافه کنید و نمی خواهیم تخم مرغ ببندد.
مرحله پنجم
در این مرحله باید تخم مرغ را در ظرفی مجزا شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب ششده و کف ریزی روی ظرف ایجاد شود.سپس باید تخم مرغ را به مواد که کمی سرد شده اند اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا باید در تابه دیگری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود و سپس کتلت ها را کم کم در تابه بریزید و صبر کنید تا طرف اول سرخ شده و بعد کتلت ها را برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود و بعد از چند دقیقه گذاشتن در کاغذ آشپزخانه می توانید سرو کنید.
- منبع : tinar_food