طرز تهیه ذرت خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه ذرت خامه ای
ذرت خامه ای یک غذای خوشمزه است که بین کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد این غذا شباهت زیادی به ذرت مکزیکی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ذرت خامه ای | |
شیر | یک و نیم پیمانه |
ذرت کنسروی | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
طرز تهیه ذرت خامه ای
مرحله اول
برای درست کردن ذرت خامه ای در ابتدا روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و بگذارید با حرارت ملایم گرم شود سپس ذرت را به همراه نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و یک پیمانه شیر به آن اضافه نمایید.
مرحله دوم
ذرت نباید یخ زده باشد اگر یخ زده بود از قبل بیرون بگذارید تا یخ آن کاملا باز شود یا اینکه چند بار زیر آب بگیرید بعد از این که مواد را داخل روغن ریختیم اجازه می دهیم تا شیر داغ شود.
مرحله سوم
در ظرفی آرد و بقیه شیر را می ریزیم و با همزن دستی کاملا هم می زنیم تا دانه های آرد باز شوند و گوله گوله نشوند سپس به مخلوط روی حرارت اضافه می نماییم و سریع هم می زنیم.
مرحله چهارم
با همزدن سریع آرد لعاب دار می شود و باعث غلیظ شدن مواد می گردد به خاطر داشته باشید حرارت باید کم باشد هم زدن را برای ده دقیقه ادامه می دهیم تا آرد از خامی در بیاید.
مرحله پنجم
وقتی آرد لعاب انداخت و مواد قوام یافت پنیر پیتزا را به مواد ذرت خامه ایی می افزاییم و هم می زنیم تا پنیر در آن آب شود سپس از روی حرارت بر می داریم و در ظرف سرو می ریزیم . نوش جان.