طرز تهیه کتلت تن ماهی ساده سرخ شده خوشمزه
طرز تهیه کتلت تن ماهی
کتلت تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه است که به سادگی می توانید در چند دقیقه آن را آماده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت تن ماهی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آرد | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زیره سیاه | به مقدار لازم |
روغن | نمک و فلفل و زیره سیاه |
طرز تهیه کتلت تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه کتلت تن ماهی ابتدا باید تن ماهی را بجوشانید و صبر کرده تا خنک شود. بعد از خنک شدن با کمک یک صافی باید روغن و گوشت تن ماهی را از هم جدا کنید.
مرحله دوم
گوشت تن ماهی را در یک ظرف بریزید و سعی کنید با چنگال آن را له کرده و به شکل پوره در بیاورید.سپس پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را گرفته و در ظرفی مجزا کنار بگذارید.
مرحله سوم
سیرها را به مدت یک ربع ساعت درون ظرف آب گذاشته تا خیس خورده و به راحتی پوست آنها جدا شود و بعد از کندن پوست آنها یا سیر را رنده کرده و یا له کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
جعفری ها را بشویید و آب اضافی آنها را بگیرید و خرد کرده در ظرفی مجزا قرار می دهید.تخم مرغ ها را هم در ظرفی مجزا شکسته و به هم می زنید تا زرده و سفیده کاملا ترکیب شود.
مرحله پنجم
حالا یک ظرف بزگ برداشته و تن ماهی را درون آن بریزید،سپس پیاز و سیر رنده شده را اضافه کرده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخرین مرحله جعفری و تخم مرغ ها را درون آن ریخته و خوب به هم بزنید.
مرحله ششم
در این مرحله باید آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا مواد کتلت از شلی در بیاید.حالا مواد را درون تابه که روغن آن داغ شده است بگذارید و اجازه دهید تا طرف اول کتلت کم کم پخته شود.
مرحله هفتم
بعد از پختن طرف اول با کفگیر برش دهید و بعد از ۲ الی ۳ دقیقه کتلت تن ماهی را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.بعد از پنج دقیقه غذای شما آماده سرو کردن است و با گوجه و خیارشور می توانید تزیین کنید.
- منبع : ashpaz_mari