طرز تهیه کتلت لوبیا سبز مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت لوبیا سبز مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت لوبیا سبز کتلت لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه و خوش طعم است که برای مجالس و مهمانی ها هم مناسب …

طرز تهیه سالاد کرفس خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کرفس خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کرفس سالاد کرفس یکی از سالاد های خوشمزه و خانگی است که برای لاغری و کاهش وزن خیلی مفید است، برای …

طرز تهیه سالاد انار و زیتون خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد انار و زیتون خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد انار و زیتون سالاد انار یک سالاد خوشمزه و خوش آب و رنگ است زیرا ترکیب سبز زیتون و قرمر …

طرز تهیه کوکو والک

طرز تهیه کوکو والک ، طرز تهیه کوکو والک خانگی ، طرز تهیه کوکو والک خوشمزه

کوکو والک یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که فقط می توانید در فصل بهار به دلیل رویش گیاه والک تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو والک در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
والک۳۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
گردوی خرد شده۳ قاشق غذاخوری
زرشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو والک

مرحله اول

برای تهیه کوکوی والک ابتدا باید والک را تمیز و ساطوری خرد کنید.توجه کنید این گیاه خیلی لطیف است و اگر سعی کنید که آن را زیاد خرد کنید می تواند منجر به له شدن گیاه شود.

مرحبه دوم

در این مرحله تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا ترکیب شوند و کف ریزی روی ظرف ایجاد شود.دلیل شکستن تخم مرغ در ظرف جدا این است که اگر در تخم مرغ خون بود وارد مواد دیگر نشود.

مرحله سوم

تخم مرغ را در ظرف والک بریزید و خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.سپس گردوی های خرد شده را به ظرف مواد اضافه کنید و بعد از آن زرشک را به دلخواه خود به مواد دیگر اضافه کنید.

مرحله چهارم

نمک و فلفل را در آخر اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا خمیری کاملا یکدست ایجاد شود.سپس می توانید مواد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به خورد هم بروند و طعم بگیرند.

مرحله پنجم

در این مرحله تابه را روی اجاق بگذارید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن داخل آن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را درون روغن به شکلی که مدنظرتان است بریزید و صبر کنید تا سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از سرخ شدن طرف اول باید کوکو خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول سرخ می شود.سپس در کاغذ روغن گیر قرار دهید و صبر کنید تا روغن اضافی گرفته شود و آماده سرو کردن شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.