طرز تهیه کتلت پنیری با سیب زمینی و پنیر پیتزا خوشمزه

طرز تهیه کتلت پنیری

طرز تهیه کتلت پنیری طرز تهیه کتلت گوشت با پنیر کتلت با پنیر پیتزا کتلت سیب زمینی پنیری کتلت پیتزایی شامی مرغ با پنیر پیتزا کتلت با پوره سیب زمینی کوکتل پنیری

کتلت پنیری یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین کتلت هاست که می تواند پایه ثابت مهمانی های شما باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت پنیری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۲۵۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد کوچک
تخم مرغ۲ عدد
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۲ حبه
پنیر پیتزای رنده شده۲۰۰ گرم
آرد سوخاریبه مقدار لازم
زردچوبه و نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت پنیری

مرحله اول

برای تهیه کتلت پنیری باید فیله مرغ را با یک پیاز و یک حبه سیر و آب را درون قابلمه بریزید و اجازه بدهیدتا آبپز شود و مزه بگیرد.در قابلمه دیگری هم سیب زمینی ها را به صورت مجزا آب پز کنید.

مرحله دوم

سیب زمینی های پخته شده را با گوشت کوب له کرده و با با رنده ریز رنده کرده و فیله مرغ را ریش ریش کنید و به سیب زمینی ها اضافه کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کرده و خوب به هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را رنده کنید و آب آن را گرفته و سیر را هم رنده و یا له کرده و به دیگر مواد اضافه کنید.سپس تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و مواد را به خوبی به هم بزنید.

مرحله چهارم

مقداری از مواد به اندازه یک نارنگی بر می دارید و کف دست باز می کنید و کمی پنیر پیتزا وسط آن می گذارید و از اطراف جمع می کنید مانند چانه نانوایی و کمی فشار می دهید از یک طرف تا راحت تر سرخ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله کتلت های آماده شده در آرد سوخاری می غلتانید.در تابه روغن ریخته و روی اجاق قرار می دهید و صبر می کنید تا روغن داغ شود.کتلت ها را در روغن قرار می دهید تا سرخ شوند.

مرحله ششم

وقتی طرف اول پخته شد باید کتلت را بر گردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم در زمان کمتری سرخ می شود.کتلت ها اکنون آماده شده و پنیر داخل آنها آب شده است و آماده سرو کردن است.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 4 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.