طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی خوشمزه با رب انار

طرز تهیه خورش انار مسما

طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی خوشمزه با رب انار طرز تهیه خورش انار با مرغ  طرز تهیه قاتق انار  خورش انار مازندرانی  طرز تهیه انار دانه  طرز تهیه خورش شمالی  طرز تهیه مرغ مسما با رب انار  طرز تهیه مرغ با انار و رب انار Mesma Pomegranate hkhv lslh

خورش انار مسما یک غذای اصیل و خوشمزه گیلانی است که بسیار ساده می توانید با طعم رستوران های شمالی درست کنید و لذت ببریید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی خوشمزه با رب انار با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم  ۴ نفر
مرغ۱ عدد
 پیاز متوسط۲ عدد
دانه انار۱ پیمانه
رب انار۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان کافی
زعفران دم کردهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش انار مسما

مرحله اول

برای درست کردن خورش انار مسما در ابتدا مرغ را تکه تکه می کنیم یا این که به صورت خرد نشده در تابه گذاشته و با روغن سرخ می کنیم سپس دو عدد پیاز متوسط را پوست می گیریم.

مرحله دوم

پیاز را روی تخته آشپزخانه قرار داده و از وسط نصف کرده و نگینی خرد می کنیم سپس تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و روغن می ریزیم تا گرم شود و پیازهای خرد شده را می افزاییم .

مرحله سوم

پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود سپس تکه های سرخ شده مرغ را به آن می افزاییم و همراه پیاز تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم کشیده را به همراه دانه های انار اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت می دهیم در انتها آب به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برای ۴۵ دقیقه بپزد و جا بیافتد.

مرحله پنجم

بعد از پختن خورش، رب انار را اضافه می کنیم و ۱۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا کاملا جا افتاده شود سپس در ظرف سرو می ریزیم و کنار پلو سرو می کنیم از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.

نکات خورش مرغ مسما

خورش مرغ مسما باید کاملا کم آب و غلیظ باشد اگر دوست دارید که طعم آن شیرین باشد کمی شکر بیافزایید. برای طعم بهتر مرغ می توانید قبل از سرخ کردن با ادویه مزه دار کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 4 آذر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.