طرز تهیه پوره کدو حلوایی خانگی و خوشمزه برای کیک
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
اگر در فصل پاییز هستید حتما کدو تنبل های خوشرنگ و خوشمزه حسابی نظر شما را به خود جلب کرده اند با این دستور آشپزی یک پوره خانگی خوشمزه درست کنید که در کیک و دسر می توانید استفاده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوره کدو حلوایی خانگی و خوشمزه برای کیک در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای پوره کدو تنبل | |
کدو شیرین | یک عدد |
آب | یک تا دو قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
مرحله اول
برای درست کردن پوره کدو حلوایی به یک کدو تنبل شیرین حدود یک تا دو کیلو نیاز دارید پوست کدو را تمیز می شوییم و با کمک یک کارد تیز از وسط آن را به دو نیم برش می زنیم.
مرحله دوم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود،دقت کنید که برای برش کدو حتما از یک چاقو تیز استفاده کنید و احتیاط کنید چون کدو پوست سفتی دارد سپس دانه های داخل کدو را با یک قاشق خارج نمایید.
مرحله سوم
دقت کنید که تمام دانه ها و قسمت های رشته ای شکل داخل کدو را با قاشق فلزی بتراشید و تمیز کنید سپس داخل سینی فر یک فویل بکشید و دو قسمت کدو را داخل سینی قرار دهید.
مرحله چهارم
اجازه دهید حدود یک ساعت بپزید، تا زمانی که پوست کدو قهوه ای شود و گوشت آن به اندازه ای نرم شود که چنگال بتواند بدون هیچ مقاومتی داخل آن را سوراخ کند.
مرحله پنجم
سینی را از فر خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شود سپس آنها را برگردانید تا قسمت برش خورده اکنون رو به بالا باشد. گوشت کدو را با قاشق فلزی جدا کنید.
مرحله ششم
گوشت کدو را به غذاساز یا مخلوط کن منتقل کنید و دستگاه را روشن کنید تا یکدست و غلیظ شود. ممکن است برای شروع مخلوط کردن به یک قاشق غذاخوری یا بیشتر آب نیاز داشته باشید.
مرحله هفتم
پوره ما آماده است می توانید بلافاصله آن را در هر دستوری که نیاز به پوره کدو تنبل دارد استفاده کنید، این پوره را در دسر قالبی کدو حلوایی نیز می توانید استفاده نمایید.
نکات پوره کدو حلوایی
این مخلوط را تا یک هفته در یخچال در ظرف در بسته می توانید نگهداری نمایید همچنین می توانید آن را تا ۶ ماه در ظرف دربسته فریز کنید و هر وقت نیاز داشتید استفاده نمایید.