طرز تهیه کوکو قارچ ساده با سیب زمینی خوشمزه خانگی
طرز تهیه کوکو قارچ
کوکو قارچ یکی از خوشمزه ترین و کم کالری ترین کوکوهای ایرانی است که برای کسانی که قصد لاغری دارند بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی قارچ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
قارچ | ۵ عدد متوسط |
جعفری | ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو قارچ
مرحله اول
برای تهیه کوکو قارچ باید ابتدا سیب زمینی ها را با آب و نمک در قابلمه بریزیم و زیر شعله را ملایم کنیم تا کم کم سیب زمینی آبپز شوند.سپس قارچ ها را ریز خرد می کنیم و یا با رنده درشت رنده می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله باید یک قاشق روغن در تابه بریزیم و قارچ ها را کمی در روغن تفت دهیم.توجه داشته باشید که باید زیر شعله کم باشد تا قارچ ها آب نیندازند.اگر قارچ ها زیاد تفت داشته شوند آب میندازند و کیفیت کوکو خیلی کم می شود.
مرحله سوم
حالا باید به قارچ مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بزنیم و باز هم تفت دهیم.حالا باید سیب زمینی آبپز شده را که قبلا با رنده ریز کردیم را به مواد اضافه کنیم و خوب مواد را به هم بزنیم تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله چهارم
جعفری را ساطوری کنید و به سایر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در انتها باید زیر شعله را خاموش کنید.دلیل خاموش کردن شعله این است که در مرحله بعد باید تخم مرغ را اضافه کنید و نمی خواهیم تخم مرغ ببندد.
مرحله پنجم
در این مرحله باید تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی ظرف ایجاد شود.سپس باید تخم مرغ را به مواد که کمی سرد شده اند اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا باید در تابه دیگری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود و سپس کوکوها را کم کم در تابه بریزید و صبر کنید تا طرف اول سرخ شود و بعد کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود و بعد از چند دقیقه گذاشتن در کاغذ آشپزخانه می توانید سرو کنید.
- منبع : mahsa__akbari70