طرز تهیه کوکو شیرازی خوشمزه و خانگی به سبک بازاری
طرز تهیه کوکو شیرازی
کوکو شیرازی که به کوکو بازاری معروف است جزو محبوب ترین کوکوها در بین مردم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو شیرازی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ عدد |
کره | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد گندم | نصف پیمانه |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو شیرازی
مرحله اول
برای تهیه کوکو شیرازی ابتدا باید سیب زمینی ها را شسته و همراه با مقداری آب و نمک در قابلمه ریخته و آبپز کنید.سعی کنید شعله را خیلی زیاد نکنید تا آب زود تمام شود.بهتر است با شعله ملایم مغز پخت شود.سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و با گوشت کوب له کنید و یا رنده کنید.
مرحله دوم
در این مرحل باید تابه را روی اجاق قرار دهید و کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا کره کاملا ذوب شود.بعد از آن آرد سفید را با کمی زردچوبه باید به کره اضافه کنید و خوب تفت دهید تا به شکل خمیر در بیاید.
مرحله سوم
صبر کنید تا آرد تفت داده شده خنک شود ، سپس به سیب زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید.سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به سیب زمینی و آرد تفت داده شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
مرحله چهارم
در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و خوب به هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شوند و کف ریزی روی کاسه حاصل شود.حالا باید تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه به سایر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.
مرحله پنجم
تابه را روی اجاق قرار دهید و درون آن روغن ریخته و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.از مایع کوکو به اندازه گلوله ای برداشته و صاف کنید و در تابه قرار دهید و صبر کنید تا طرف اول کوکو شیرازی شما پخته شود.
مرحله ششم
بعد از پختن طرف اول باید برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و بعد از پختن دو طرف کوکوهای در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و آماده سرو کردن شود.
- منبع : fafa.hami