طرز تهیه کوکو فرانسوی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا
طرز تهیه کوکو فرانسوی
کوکو فرانسوی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای فرنگی است که وارد سبد غذایی ما شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو فرانسوی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
بادمجان دلمه ای | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ادویه | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو فرانسوی
مرحله اول
برای تهیه کوکو فرانسوی ابتدا باید بادمجان را به را صورت حلقه ای برش دهید.سپس مقدار کمی روغن در تابه بریزید و با شعله کم بادمجان ها را سرخ کنید.بادمجان روغن زیادی می گیرد و دقت کنید که باید با روغن کم بادمجان ها را سرخ کنید.
مرحله دوم
در این مرحله در ظرف مورد نظر خود کمی روغن می ریزیم و بعد از آن پیاز خرد شده را می چینیم و بعد از آن بادمجان های سرخ شده را روی پیاز ها در داخل ظرف می چینیم و روی بادمجان نیمی از پنیر پیتزا را می چینیم.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل دلمه ای حلقه ای شده را روی پنیر پیتزا می چینیم و نیمی دیگر از پنیر پیتزا را روی فلفل دلمه ای ها می چینیم و در اخر گوجه را روی پنیر پیتزا قرار می دهیم.برای اینکه طعم و ظاهر کوکوی شما خوب باشد باید به ترتیب چیده شود.
مرحله چهارم
می توانید از مقداری نمک و فلفل و ادویه بین لایه ها به مقدار کم استفاده کنید.حالا باید ظرف را روی شعله قرار داده و حرارت آن را کم کنیم تا گوجه فرنگی ها کم کم پخته شوند و به اصطلاح آب آن گرفته شود.
مرحله پنجم
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم که اگر داخل انها خون بود مواد ما خراب نشود.سپس تخم مرغ ها را خوب به می زنیم و تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی ظرف تخم مرغ دیده شود.
مرحله ششم
تخم مرغ را روی مواد دیگر می ریزیم و صبر می کنیم تا تخم مرغ خودش را بگیرد.بعد از پختن طرف اول باید کوکو را برگردانیم و برش دهیم تا دو طرف کوکو پخته شود و مغز پخت شود.حالا می توانید کوکو را در ظرف غذا بریزید و سرو کنید.
- منبع : leyla__niki8