طرز تهیه کوکو فرانسوی خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکو فرانسوی

طرز تهیه کوکو فرانسوی

کوکو فرانسوی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای فرنگی است که وارد سبد غذایی ما شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو فرانسوی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
بادمجان دلمه ای۱ عدد
‍‍‍‍‍‍‍‍پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
ادویهبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو فرانسوی

مرحله اول

برای تهیه کوکو فرانسوی ابتدا باید بادمجان را به را صورت حلقه ای برش دهید.سپس مقدار کمی روغن در تابه بریزید و با شعله کم بادمجان ها را سرخ کنید.بادمجان روغن زیادی می گیرد و دقت کنید که باید با روغن کم بادمجان ها را سرخ کنید.

مرحله دوم

در این مرحله در ظرف مورد نظر خود کمی روغن می ریزیم و بعد از آن پیاز خرد شده را می چینیم و بعد از آن بادمجان های سرخ شده را روی پیاز ها در داخل ظرف می چینیم و روی بادمجان نیمی از پنیر پیتزا را می چینیم.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای حلقه ای شده را روی پنیر پیتزا می چینیم و نیمی دیگر از پنیر پیتزا را روی فلفل دلمه ای ها می چینیم و در اخر گوجه را روی پنیر پیتزا قرار می دهیم.برای اینکه طعم و ظاهر کوکوی شما خوب باشد باید به ترتیب چیده شود.

مرحله چهارم

می توانید از مقداری نمک و فلفل و ادویه بین لایه ها به مقدار کم استفاده کنید.حالا باید ظرف را روی شعله قرار داده و حرارت آن را کم کنیم تا گوجه فرنگی ها کم کم پخته شوند و به اصطلاح آب آن گرفته شود.

مرحله پنجم

تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم که اگر داخل انها خون بود مواد ما خراب نشود.سپس تخم مرغ ها را خوب به می زنیم و تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی ظرف تخم مرغ دیده شود.

مرحله ششم

تخم مرغ را روی مواد دیگر می ریزیم و صبر می کنیم تا تخم مرغ خودش را بگیرد.بعد از پختن طرف اول باید کوکو را برگردانیم و برش دهیم تا دو طرف کوکو پخته شود و مغز پخت شود.حالا می توانید کوکو را در ظرف غذا بریزید و سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 24 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.