طرز تهیه کوکو زرشک خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کوکو زرشک
کوکو زرشک یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که مناسب مهمانی ها و مجالس خاص است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو زرشک در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
زرشک | ۱۰۰ گرم |
گردو خرد شده | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۹ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
سبزی کوکو | ۷۵۰ گرم |
زردچوبه،فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو زرشک
مرحله اول
برای تهیه کوکو زرشک ابتدا باید سیب زمینی ها را خام رنده کنید و ۳ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.مواد را باید آنقدر به هم بزنید تا یک خمیر کاملا یکدست حاصل شود.
مرحله دوم
در این مرحله در تابه روغن می ریزیم و روی اجاق قرار می دهیم تا داغ شود.مواد کوکو سیب زمینی را در تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا یک طرف کاملا سرخ شود و به اصطلاح طلایی شود.
مرحله سوم
بعد از پختن یک طرف کوکو سیب زمینی یک دیس بزرگتر از تابه روی آن قرار می دهیم و کوکو را بر می گردانیم در دیس.سعی کنید که کامل خارج شود و یک تیکه باشد و خراب نشود.
مرحله چهارم
در این مرحله سبزی خرد شده را با ۶ عدد تخم مرغ که خوب زده شده اند مخلوط می کنید و زردچوبه و فلفل و نمک هم اضافه می کنید و مواد را آنقدر به هم می زنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
مواد کوکو سبزی را هم در تابه می ریزید و صبر می کنید تا یک طرف آن سرخ شود و به همان ترتیبی که برای کوکو سیب زمینی توضیح دادیم از درون تابه خارج می کنید.برای قرار گرفتن در فر داخل ظرف مورد نظر یکی از کوکوها رو قرار میدیم به صورتی که طرف سرخ نشده روبه بالا باشد.
مرحله ششم
در این مرحله اول پنیر پیتزا سپس گردو و زرشک و دوباره پنیر رو روی کوکو به ترتیب اضافه میکنیم. در آخر هم لایه کوکوی دیگه رو از طرف سرخ نشده روی مواد میزاریم و کمی فشار میدیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که از قبل داغ شده میزاریم تا پنیر آب پیتزا آب شود و دو لایه بهم بچسبد.
- منبع : ashpazi_public