طرز تهیه کوکو حبوبات خوشمزه خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه قیمه نذری خوشمزه و مخصوص ماه محرم برای 100نفر
طرز تهیه قیمه نذری یکی از نذری های خوشمزه و خوش عطر ماه محرم قیمه است که با این دستور می توانید طبخ …
طرز تهیه کوکو جوانه گندم خانگی و خوشمزه
طرز تهیه کوکو جوانه گندم کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص برای کودکان …
طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی
طرز تهیه پای اسفناج این پای اسفناج خوشمزه را می توانید برای پیش غذا یا غذای کامل استفاده کنید این غذای خوشمزه یک …
طرز تهیه کوکو حبوبات
کوکو حبوبات از محبوب ترین و خوشمزه ترین کوکوها می باشد که به آسانی تهیه می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو حبوبات در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا قرمز | ۳۰۰ گرم |
عدس | ۳۰۰ گرم |
نخود | ۳۰۰ گرم |
لپه | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری، ریحان و گشنیز | ۱ پیمانه خرد شده |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو حبوبات
مرحله اول
برای تهیه کوکو حبوبات باید حبوبات را از شب قبل در آب بریزید و چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ از بین رود.همه حبوبات را با نمک در قابلمه بریزید و آب روی آنها بریزید و صبر کنید تا پخته شوند.
مرحله دوم
سیب زمینی ها را آبپز کنید و پوست آنها را بگیرید و به همراه حبوباتی که در مرحله قبل پخته اید در میکسر بریزید و به خوبی میکس کنید و در پایان این مرحله باید یک حمیر داشته باشید.
مرحله سوم
حالا باید به خمیر فوق سبزیجات خرد شده را اضافه کنید.سبزی ها را اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا یکدست شود.حالا پیاز را پوست کنده و رنده کنید و با ادویه ها به مواد اضافه کنید و خوب مواد را به هم بزنید.
مرحله چهارم
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفید کاملا میکس شوند و کف سفیدی روی آن حاصل شود.تخم مرغ ها را به سایر مواد اضافه کنید و به هم بزنید.
مرحله پنجم
مواد را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و طعم دار شود.سپس تابه روی گاز قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.بعد از آن کوکو را به شکلی که مد نظرتان است درون تابه بریزید.
مرحله ششم
بعد از اینکه طرف اول پخته شد باید کوکوهای خود را برگردانید تا طرف دوم هم پخته شود.بعد از پخته شدن طرف دوم در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.بعد از آن آماده سرو کردن است.
- منبع :
- sajah.dh1379