طرز تهیه خورش ناردون گیلانی با مرغ به روش رستورانی

طرز تهیه خورش ناردون گیلانی با مرغ به روش رستورانی

طرز تهیه خورش ناردون غذاهای گیلانی به خوشمزه گی و خوش عطر و بویی معروف هستند یکی از این خورش های معروف ناردون …

طرز تهیه کوکو پیاز خوشمزه خانگی و مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو پیاز خوشمزه خانگی و مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو پیاز کوکو پیاز یکی از محبوب ترین کوکوها برای کسانی که مزه پیاز را دوست دارند می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه سالاد چینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد چینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد چینی سالاد چینی یکی از سالادهای خوشمزه ای است که اخیرا در سبد غذایی ما قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کوکو حشینه

طرز تهیه کوکو حشینه ، طرز تهیه کوکو حشینه بندری

کوکو حشینه همان کوکو ماهی بندری است که از ماهی حشینه در تهیه آن استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو حشینه بندری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی حشینه بدون استخوان۳۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پنیر پیتزا۴ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو حشینه

مرحله اول

برای تهیه کوکوی حشینه ابتدا باید ماهی حشینه را به صورت کبابی می پزید.سپس سیب زمینی ها را با آب در قابلمه می ریزید و آب پز می کنید.بهتر است که سیب زمینی با حرارت ملایم پخته شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها خود را پوست بگیرید و در میکسر یا غذاساز بریزید و پوست روی ماهی را هم می گیرید و اگر دارای استخوان بود ، استخوان را هم جدا کنید و در میکسر بریزید و با سیب زمینی ها میکس کنید.

مرحله سوم

بعد از میکس شما باید یک خمیر داشته باشید که به آن نمک و فلفل را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود و بعد از آن جعفری خرد شده را اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرفی جدا می شکنید و خوب به هم می زنید تا زرده و سفیده میکس شوند و کف سفیدی روی آن حاصل شود.سپس تخم مرغ و پنیر پیتزا را اضافه می کنید و مواد را خوب به هم می زنید.

مرحله پنجم

تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر منید تا روغن خوب داغ شود.سپس با قاشق کمی مایع کوکو برداشته و شکل داده در تابه قرار دهید.زیر شعله را هم کم کنید تا کوکوی شما مغز پخت شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه طرف اول پخته شد باید کوکوهای خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم زودتر سرخ می شود.بعد از پختن طرف دوم روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج و آماده سرو کردن شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.