طرز تهیه کوکو خاویار یا اشپل ماهی خوشمزه حرفه ای
طرز تهیه گل کلم پلو با گوشت به روش شیرازی ها
طرز تهیه گل کلم پلو گل کلم پلو یک غذای خوشمزه و محلی است در فصل پاییز که گل کلم فراوان است از …
طرز تهیه اشکنه ساده و خوشمزه غذای گیاهی بدون گوشت
طرز تهیه اشکنه اشکنه غذای اصیل و ساده ایرانی است که طعم خوشمزه ای دارد و سریع آماده می شود و پای ثابت …
طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی خوشمزه و اصل گیلانی
طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی کوکو بادمجان یکی از کوکوهای نسبتا محبوب است که بسیاری از مردم به دلیل آشنا نبودن با طرز …
طرز تهیه کوکو خاویار
کوکو خاویار یک غذای خوشمزه است و بسیار مفید که معمولا در ایران با اشپل ماهی سفید تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو خاویار در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اشپل ماهی | ۳ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۵ عدد |
سیر | ۴ حبه |
تره، جعفری و شوید و نعناع | ۴۰۰ گرم خرد شده |
نمک و زردچوبه و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو خاویار
مرحله اول
برای تهیه کوکو خاویار باید ابتدا سبزی های خود را کاملا خرد و ساطوری کنید و بشویید و در آبکش قرار دهید تا کاملا آب سبزی ها گرفته شود در غیر این صورت کیفیت کوکوی شما کم می شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید پیاز و سیب زمینی و سیر را به سبزیجات اضافه کنید و همه آنها را با هم چرخ کنید.بعد از چرخ کردن با دست کاملا به هم بزنید تا یک خمیر کاملا یکدست حاصل شود.
مرحله سوم
در این مرجله باید اشپل ماهی را اضافه کنید.وقتی که اشپل را اضافه کردید باید با میکسر و یا گوشتکوب مواد را با هم مخلوط کنید.همه کیفیت این غذا یه این بستگی دارد که مواد اولیه خوب با هم ترکیب شده باشند.
مرحله چهارم
تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید به طوری که زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف سفیدی روی آن دیده شود.تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را مواد اولیه اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
مرحله پنجم
تابه را روی اجاق بگذارید و روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را داخل تابه ریخته و زیر شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا کوکو خاویار شما کم کم پخته و مغز پخت شود.
مرحله ششم
بعد از پختن طرف اول باید در تابه کوکو را با کفگیر برش دهید و سپس به طرف دیگر برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.بعد از پختن در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و بعد از آن سرو کنید.
- منبع :
- nida__mehr