طرز تهیه رشته پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه رشته پلو
رشته پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید برای مهمانی ها سرو کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
رشته پلویی خرد شده | ۱ پیمانه |
عدس | ۲/۳ پیمانه |
ران مرغ بدون استخوان | ۴ عدد |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر،کمی پودر دارچین | برای مزه دار کردن مرغ |
روغن | ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم شده | مقداری |
کشمش پلویی | ۱/۲ پیمانه |
زرشک | ۲ قاشق غذا خوری |
کره | مقداری |
طرز تهیه رشته پلو
مرحله اول
برای درست کردن رشته پلو خوشمزه ابتدا عدس را پاک کنید و برای ۵ تا ۶ ساعت با آب بگذارید خیس بخورد سپس به همراه همان آب و مقداری نمک در قابلمه ریخته و اجازه دهید روی حرارت اجاق گاز بپزد.
مرحله دوم
عدس که کاملا پخته شده از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس ران مرغ را از استخوان جدا کنید و خرد نمایید سپس به آن ادویه ها را به همراه روغن، آبلیمو و زعفران دم کشیده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به مواد آغشته شود.
مرحله سوم
درب ظرف را بسته و برای یک ساعت کنار می گذاریم در این مرحله رشته را خرد می کنیم در تابه کمی روغن می ریزیم و رشته را در آن سرخ می کنیم سپس قابلمه را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید و برنج و رشته را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
اجازه می دهیم که برنج به مرحله آبکش شدن برسد در این مرحله آبکش می کنیم و ته قابلمه ته دیگ دلخواه را قرار دهید و روی آن رشته پلو و سپس عدس می ریزیم این کار را لایه به لایه انجام می دهیم.
مرحله پنجم
در انتها روی برنج چند تکه کوچک کره می گذاریم و اجازه می دهیم دم بکشد در این مرحله مرغ مزه دار شده را در تابه با کمی روغن و حرارت متوسط تفت می دهیم و سرخ می کنیم و به آن زرشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله ششم
کشمش را که از قبل برای ده دقیقه خیس کرده ایم را با یک قاشق غذا خوری آب و روغن اجازه می دهیم بپزد و سرخ شود حدود ۳ دقیقه کافی است سپس رشته پلو را در ظرف سرو می کشیم روی آن مرغ می ریزیم و در انتها کشمش ها را روی غذا می ریزیم. نوش جان.
- منبع :
- negin.foodstories