طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک

طرز تهیه مرغ زعفرانی

طرز تهیه مرغ زعفرانی طرز تهیه مرغ زعفرانی ساده طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار بدون رب مرغ زعفرانی در ماهیتابه طرز تهیه مرغ مجلسی طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی دونفره

یکی از روش های فوق العاده طبخ مرغ پخت آن با این رسپی عالی است که طعم بی نظیری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای مرغ زعفرونی
ران مرغبه تعداد نفرات
پیاز درشت۱ عدد
 سیر۳ حبه
زعفران دم شدهبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، (پودر پیازچه به دلخواه)به مقدار لازم

 

مواد لازم برای سس زرشک
 زرشک۱/۵ پیمانه
 شکر۱/۳ پیمانه
نمک۱ قاشق چای خوری
سس انار یا رب انار۱ قاشق غذا خوری
 رب گوجه۱ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت یا گندم۱ قاشق چای خوری
 کره۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مرغ زعفرانی

مرحله اول

در ابتدا برای درست کردن مرغ زعفرانی پیاز و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن بریزید سپس پیاز و سیر را داخل روغن ریخته و تفت داده و مرغ ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه ادویه ها را می افزاییم ادویه ها را به پیاز هم در زمان تفت می توانید اضافه کنید سپس زعفران دم کشیده را می افزاییم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مرغ با آبی که خودش پس می دهد بپزد و سرخ شود.

مرحله سوم

فقط در حین پخت مرغ را زیر و رو کنید سپس سس را آماده می کنیم برای این کار زرشک را به همراه آب و نمک و شکر می گذاریم روی حرارت تا بجوشد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می برد سپس با بلندر یا هر وسیله ای که دارید میکس کنید و از صافی عبور دهید.

طرز تهیه مرغ زعفرانی طرز تهیه مرغ زعفرانی ساده طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار بدون رب مرغ زعفرانی در ماهیتابه طرز تهیه مرغ مجلسی طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی دونفره

مرحله چهارم

در این مرحله کره را در تابه انداخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود سپس به آن نشاسته ذرت را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا باز شود و در ادامه رب گوجه را افزوده و تفت می دهیم و در آخر زرشک و سس انار را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

روی دمای بالا قرار می دهیم تا خوب بپزد و به غلظت برسد وقتی مرغ کاملا پخت آن را در ظرف سرو بکشید و از سس زرشک روی آن بریزید و در کنار پلو زعفرانی میل کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 21 فروردین 1403

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.