طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک
طرز تهیه مرغ زعفرانی
یکی از روش های فوق العاده طبخ مرغ پخت آن با این رسپی عالی است که طعم بی نظیری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای مرغ زعفرونی | |
ران مرغ | به تعداد نفرات |
پیاز درشت | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
زعفران دم شده | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، (پودر پیازچه به دلخواه) | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس زرشک | |
زرشک | ۱/۵ پیمانه |
شکر | ۱/۳ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
سس انار یا رب انار | ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه | ۱ قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت یا گندم | ۱ قاشق چای خوری |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه مرغ زعفرانی
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن مرغ زعفرانی پیاز و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن بریزید سپس پیاز و سیر را داخل روغن ریخته و تفت داده و مرغ ها را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه ادویه ها را می افزاییم ادویه ها را به پیاز هم در زمان تفت می توانید اضافه کنید سپس زعفران دم کشیده را می افزاییم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مرغ با آبی که خودش پس می دهد بپزد و سرخ شود.
مرحله سوم
فقط در حین پخت مرغ را زیر و رو کنید سپس سس را آماده می کنیم برای این کار زرشک را به همراه آب و نمک و شکر می گذاریم روی حرارت تا بجوشد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می برد سپس با بلندر یا هر وسیله ای که دارید میکس کنید و از صافی عبور دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله کره را در تابه انداخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود سپس به آن نشاسته ذرت را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا باز شود و در ادامه رب گوجه را افزوده و تفت می دهیم و در آخر زرشک و سس انار را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
روی دمای بالا قرار می دهیم تا خوب بپزد و به غلظت برسد وقتی مرغ کاملا پخت آن را در ظرف سرو بکشید و از سس زرشک روی آن بریزید و در کنار پلو زعفرانی میل کنید.
- منبع :
- negin.foodstories