طرز تهیه کوکو گوشت چرخ کرده مجلسی خوشمزه

طرز تهیه کوکو گوشت چرخ کرده مجلسی خوشمزه

طرز تهیه کوکو گوشت کوکو گوشت یکی از خوشمزه ترین کوکوهای ایرانی است که از نظر طعم بسیار به کباب کوبیده نزدیک است، برای …

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده و قارچ و پیاز پیکنیکی

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده و قارچ و پیاز پیکنیکی

طرز تهیه ساندویچ مرغ ساندویچ مرغ یک غذای خوشمزه و عالی برای پیکنیک است که به سرعت آماده می شود و بسیار پرطرفدار …

طرز تهیه آش ماش خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ماش خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ماش آش ماش یکی از آش های محلی است که در نقاط مختلف ایران با روش های مختلف پخته می شود، …

چاشنی قورمه سبزی

چاشنی قورمه سبزی بهترین طعم دهنده قورمه سبزی چاشنی قورمه سبزی با رب انار چاشنی قورمه سبزی را کی اضافه کنیم ادویه قورمه سبزی نی نی سایت چاشنی قورمه سبزی نذری ادویه مخصوص قورمه سبزی در مشهد طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی عکس ادویه قورمه سبزی

با این چاشنی خوشمزه قورمه سبزی شما بسیار خوشمزه و خوش عطر خواهد شد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله خوشمزه ترین چاشنی قورمه سبزی خفن که عطرش محل را برمی داره در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای چاشنی
گشنیز خشکیک قاشق غذاخوری
شنبلیله خشکیک قاشق غذاخوری
جعفری خشکیک قاشق غذاخوری
شوید خشکیک قاشق غذاخوری
رب گوجهیک قاشق غذاخوری
رب اناریک قاشق غذاخوری
آبلیموبه اندازه کافی
زردچوبهیک قاشق

چاشنی قورمه سبزی

 

مرحله اول

برای درست کردن این چاشنی خوشمزه در یک تابه روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود سپس به ترتیب گشنیز، جعفری، شوید و شنبلیله را در تابه ریخته و هم می زنیم در ادامه زردچوبه را می افزاییم.

مرحله دوم

رب انار و رب گوجه فرنگی را نیز به تابه افزوده و در آخر آبلیمو را با توجه به ذائقه خود اضافه کنید اگر دوست دارید ترش باشد مقدار آب لیمو را بیشتر بریزید سپس با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم.

مرحله سوم

نیم ساعت قبل از آماده شدن خورش قورمه سبزی چاشنی را اضافه می کنیم و هم می زنیم با این کار به خورش طعم و بوی بی نظیری می دهید این تکنیک ساده را برای غذای خود استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

 نکات

سبزی خشک زود می سوزد حتما حرارت ملایم باشد و زمان زیادی تفت ندهید آبلیمو در دستور فوق حدود یک چهارم لیوان است که می توانید کمتر بریزید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 فروردین 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.